Amatérské VIDEO: Na vídeňském nádraží, kde dochází k bitkám imigrantů, tentokrát napadli ženu

17.01.2017 20:31

Rakouský server oe24.at přinesl informace o útoku na vídeňském nádraží Westbahnof. Není to přitom poprvé, co na tomto nádraží došlo k fyzickému útoku. V minulosti tu docházelo k bitkám Afghánců a Čečenců. Tentokrát však záběry natočené jedním z kolemjdoucích ukázaly neznámého muže, jak útočí na dívku.

Amatérské VIDEO: Na vídeňském nádraží, kde dochází k bitkám imigrantů, tentokrát napadli ženu
Foto: rep
Popisek: Rakouská vlajka

Na serveru YouTube.com je k vidění video z útoku, k němuž došlo na vídeňském nádraží Westbahnhof. Ačkoli nejde o nijak nevídaný jev, jelikož na tomto nádraží probíhají bitky Čečenců a Afghánců, tento útok je podle serveru oe24.at něčím výjimečný. Obětí tentokrát byla mladá dívka.

Uživatel vystupující pod přezdívkou Esterreicherr, který video na server YouTube.com nahrál, popsal celý incident jako útok na ženu, vůči které se muž odmítl chovat tolerantně. „Mladý muž udeřil dívku do obličeje a poté pokračoval v chůzi.“ Uživatel také naznačil, že pachatelem byl migrant.

Na videu je skutečně zachycen mladý muž, který vztáhne ruku na procházející ženu a shodí jí z hlavy čepici. Mladá žena sebere čepici ze země a pokračuje v chůzi. Kolemjdoucí však zavolají policii. Strážci zákona skutečně dorazí na místo a mladého muže odvádějí z nádraží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…