Babiše prý užírá závist. Více o tom napsal Jiří Paroubek

12.06.2015 22:13

Expremiér Jiří Paroubek se raduje. Ministru financí Andreji Babišovi (ANO) se prý nepodařilo prosadit své představy ve společnosti ČEZ a podle někdejšího předsedy ČSSD je to rozhodně dobrá zpráva. Jen je škoda, že se teď šéf státní kasy a Agrofertu lidem z ČEZ mstí.

Babiše prý užírá závist. Více o tom napsal Jiří Paroubek
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

„Návrh Ministerstva financí, rozuměj A. Babiše, na nevyplacení odměn vedení ČEZ (celkově má jít o částku 25,5 milionu korun) je zjevně trestem za tuto „drzost“ vedení ČEZ, které se snaží nerozumět „jasným“ pokynům Ministerstva financí. Ministru financí Babišovi se prostě nepodařilo výrazným způsobem zvýšit svůj vliv na ČEZ. A to je dobře,“ konstatuje Paroubek.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Expremiér se raduje především s ohledem na to, v jak obrovském střetu zájmů Andrej Babiš je, což ostatně sám nejednou připustil, bude jen dobře, když jeho vliv na velkou českou firmu bude co nejmenší.

Celý text ZDE

Paroubek má také za to, že v Babišově rozhodování hrála roli závist. Pokud totiž viní vedení firmy z poklesu zisků, měl by se podívat na zprávy analytiků, kteří upozorňují, že ceny elektřiny klesají na světových trzích ve velkém, a to je dobrá zpráva pro české spotřebitele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…