Bárta glosuje: Kriminální ústředna pátrá. Kde se skrývá poslanec Wolf?

25.01.2013 19:24

Ostravská policie vyhlásila pátrání po bývalém poslanci za ČSSD Petru Wolfovi, který byl odsouzen k šestiletému vězení za zneužití dotace, ale do výkonu trestu nenastoupil. Tato skutečnost neunikla pozornosti poslance za Věci veřejné Víta Bárty. Jak totiž podotýká, v hledáčku policie se pohřešovaný poslanec příliš často neobjevuje.

Bárta glosuje: Kriminální ústředna pátrá. Kde se skrývá poslanec Wolf?
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

„Nebývá zvykem, že se na stránkách policie ČR objeví mezi pohřešovanými osobami bývalý poslanec. A přece,“ glosuje Bárta na svých internetových stránkách vitbarta.cz.

Svým čtenářům pak nabízí detailní popis hledaného Wolfa včetně jeho fotografie a vyzývá je, aby v případě jeho spatření neváhali volat policii. „Wolf je vysoký 175 až 180 centimetrů, obézní postavy, není ozbrojený ani nebezpečný a nemá žádnou nakažlivou nemoc. Policie žádá, aby lidé případné informace o hledaném volali na linku 158,“ píše Bárta.

Soud před časem uznal Wolfa vinným, že podvedl ministerstvo životního prostředí, od kterého obdržel dotace na základě nepřesných, zkreslených a zfalšovaných informací. Na projekty spolu s manželkou v letech 2005 až 2007 čerpal neoprávněně 11 miliónů korun.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

14:40 Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

Jako každý rok se v Kolíně i letos bude konat festival dechovky Kmochův Kolín. Na své si nicméně při…