Bělobrádek drsně utřel Kollera: Estébák ukázal, jak blízko má k análu

02.08.2016 15:40

Předsedu KDU-ČSL Pavla Bělobrádka rozlítila včerejší slova analytika Martina Kollera o jeho sudetském původu, takže poměrně ostře zareagoval na svém facebookovém profilu.

Bělobrádek drsně utřel Kollera: Estébák ukázal, jak blízko má k análu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Pavel Bělobrádek obhájil post předsedy.

„Estébák, východní troll a vojenský analytik Koller ukázal, jak blízko má k análu. A v historii ČR má opravdu mezery,“ poukázal na Kollerova slova. Koller totiž včera poukázal na Bělobrádka, že zve do Evropské unie migranty z Turecka. Nazval jej navíc sudetským rodákem.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

„Tomu říkám kádrový původ – Náchod nebyl v politických Sudetech, a i kdyby? Tak co jako?“ táže se Bělobrádek. Následně pak ještě dodal, co vlastně Sudety jsou. „Já se v geografických Sudetech narodil. Jizerky, Krkonoše, Orličky až Jeseníky s podhůřím, takže jsem sudetský Čech. Ale to se u nás v politickém kontextu 20. století nepoužívá,“ tvrdí. „Šumava a Brno nejsou geografické, ale politické Sudety,“ dodal Bělobrádek.

Jedna ze čtenářek, která na Bělobrádkově profilu zareagovala, pak podotkla, že nemá pocit, že by ji sudetský původ poznamenal. „Já jsem přímo ze Sudet, hlídala mne, když byli rodiče v práci, sudetská Němka, a plno mých spolužáků na základce bylo sudetských Němců. Jak jsme jim záviděli, když jim v polovině 70. let povolili přestěhování za rodinami do Německa či Rakousko,“ podotkla.

V diskusi se poté ke Kollerovi vrátil a strefil se do něj i komentátor Jindřich Šídlo, který na otázku jednoho ze čtenářů, kdo je Koller, sdílí video slavného fotbalisty Jana Kollera. 

Celé příspěvky Pavla Bělobrádka:

Estebak, východní troll a vojensky analytik Koller ukázal, jak blízko ma k analu. A v historii Čr ma opravdu mezery. "kupříkladu šéf KDU-ČSL a sudetský rodák Bělobrádek"-tomu říkám kádrový původ-Náchod nebyl v politických Sudetech,a i kdyby? Tak co,jako?

Já se v geografických Sudetech narodil Jizerky,Krkonoše, Orlickr az Jeseniky s podhurim), takže jsem sudetský Čech. Ale to se u nas v politickém kontextu 20. stol. nepoužívá. Šumava a Brno nejsou geografické,ale politické Sudety

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …