Kdákání slepic a žvásty z Berlína. Erdogan hraje komedii, sděluje Martin Koller, že jsme na tom ještě mnohem hůř

01.08.2016 13:10

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Turecký prezident Erdogan hraje komedii jak na nás, tak na Rusko. Nám dává dvě možnosti: Buď k nám přijdou miliony migrantů legálně, nebo nelegálně. Putin by prý tureckému prezidentovi také neměl věřit, protože na něj jen cosi takticky zkouší, soudí vojenský analytik Martin Koller k poslednímu vývoji na jihovýchodě Evropy. Varovný prst zdvihá, pokud jde o americké jaderné zbraně instalované v Turecku. Američanům se prý zcela běžně ztrácí ze základen cokoliv...

Kdákání slepic a žvásty z Berlína. Erdogan hraje komedii, sděluje Martin Koller, že jsme na tom ještě mnohem hůř
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

Dle mnohých pozorovatelů Erdogan po pokusu o převrat přešel na stranu Asada, Ruska a Íránu. Američané tak měli utrpět výraznou škodu, bez Turecka by jejich politika v Sýrii byla ohrožena. Kerry rovněž několikrát poslední dobou jednal s Lavrovem. Co z tohoto vývoje usuzovat?

Držel bych se zpátky z hlediska jakýchsi radostných euforií ve vztahu Turecka a USA k Rusku. Turecko si především buduje svoji pozici velmoci zaměřenou na vzkříšení Osmanské říše za podpory Saúdské Arábie. Jeho vztahy k Rusku nikdy nebyly opravdu přátelské. Turecko vždy terorizovalo jih Evropy, snažilo se napadat Rusko z jihu a podřídit si muslimské státy na jih od etnické hranice Ruska. Přitom neváhalo podporovat islámský terorismus. Důvodem jsou v současnosti především zásoby ropy, které by z Turecka udělaly energeticky nezávislou velmoc. Pravděpodobně by při takovém scénáři došlo k vyhlazení Arménů a Gruzínců, přičemž křesťanská Ukrajina by měla Turecko pomalu na dohled. 

Současná Erdoganova komedie lásky s Ruskem má pouze posilovat jeho pozici při vyjednávání s USA. Rusko je vzhledem k ohrožení útokem ze strany NATO v tak špatné strategické pozici, že uvítá i dočasného a nejistého spojence. Reálně se jedná o krátkodobé spojenectví vyvolané ohrožením ze strany USA. 

Stejná je situace z hlediska údajného oteplení ve vztazích Turecka s Íránem. Je to šíitský stát, zatímco Turecko sunnitský. Nám se to může zdát směšné, ale muslimové tento rozdíl vnímají velmi vážně. Turecko je navíc blízkým spojencem Saúdské Arábie, která je rovněž sunnitským státem. Poskytuje Turecku finanční podporu stejně jako například Egyptu. Turecko a Saúdská Arábie budují společnou islámskou armádu, která má pomáhat k prosazování islámu. Saúdská Arábie a Írán jsou soupeři v regionu a mají dlouhodobě velmi špatné vztahy. Shodnou se nanejvýš v potřebě šíření islámu a zničení Izraele. Tedy opět jen turecká komedie k posilování vyjednávací pozice vůči USA. O evropské vyjednávací pozici reprezentované ubohými figurkami Merkelové a Mogheriniové nemá smysl se bavit. 

Rovněž oteplení vztahu mezi USA a Ruskem je jen pokrytecká komedie ze strany USA. Spojené státy nikdy nejednaly s Ruskem, později Sovětským svazem a aktuálně opět s Ruskem poctivě, ostatně stejně jako i s jinými státy včetně EU. 

Vždy byly základem americké politiky lež, podvod, pokrytectví, bezohledná ekonomická expanze, rozvracení a destabilizace svobodných a nezávislých států pomocí neziskovek, podpora vlastizrádců, protinárodních politiků a režimů, spolupráce s islámským terorismem a organizovaným zločinem, snaha destabilizovat, zničit a kolonizovat státy, kde je co ukrást, nebo které by mohly konkurovat USA, korupce, vydírání a násilí. To vše s využitím bezostyšné primitivní nadnárodní mediální propagandy. Přesně ta hybridní válka z níž obviňují Rusko. Pokud si netroufají na přímou válku proti Rusku, snaží se zničit jeho spojence po celém světě a likvidovat jeho obchodní vazby. Kdyby USA myslely nějaké zlepšení vztahů s Ruskem vážně, musely by stáhnout svoje vojska od jeho hranic. 

Hlavní problém americké politiky je dosud nedostatečná podpora ze strany evropské veřejnosti k jejich válce proti Rusku a rovněž klesající podpora koloniální smlouvě TTIP a sankcím proti Rusku. Americká diplomacie se proto snaží problém protahovat s tím, že hledá další cesty, jak škodit Rusku, posílit svoji válečnou propagandu a eskalovat nepřátelství evropských samozvaných elit vůči Rusku pomocí všemožného nátlaku, mediální propagandy a neziskovek. Na Evropanech americkým politikům nezáleží stejně jako na obyvatelích mnoha zemí, které v posledním století napadli nebo ekonomicky zotročili. 

Jean-Claude Juncker pociťuje strach, že by uprchlická dohoda s Tureckem mohla padnout. Ostatně, po pokusu o převrat se v Řecku hromadili uprchlíci. Jak moc kolaps dohody hrozí a co hned teď začít dělat? Mimochodem, jak se vám dívá na politickou a demonstrantskou aktivitu Turků žijících v Německu? Už se veřejně mluví o tom, že Erdogan je štve proti německému státu a že je nutí zastrašovat jeho odpůrce žijící v Německu. Může s tím Německo ještě něco dělat?

Opilecká pýcha amerického slouhy Junckera je nasycena strachem, že nesplní úkoly dané mu z Washingtonu, a zároveň rostoucím strachem z občanů EU. Smlouva s Tureckem, která je pro země EU jednoznačně nevýhodná, je dobrý nástroj pro Turecko z hlediska vydírání vystrašených a neschopných ubožáků v Bruselu. Výpalné Erdoganovi a jeho islámskému gangu se nemělo nikdy konat. Peníze se měly využít na vybudování účinné ochrany jihu Evropy a k náboru a výcviku dobrovolníků, kteří by ji bránili, jestliže na to EU a NATO nestačí, či spíše stačit nechtějí. Pokud nebude cesta ze severní Afriky do Evropy uzavřena (včetně použití zbraní), islámská invaze nepřestane. 

V první řadě by měli být stíháni reprezentanti EU a některých členských zemí, kteří přehlížejí porušování zákonů EU i svých zemí, umožňují ilegální migraci a neplní svoje povinnosti k voličům podle poslaneckého slibu. 

Ve vztahu k Turecku bychom neměli zapomínat – což platí především pro evropské i naše politiky – že je to země odpovědná za genocidu Arménů, země, která podporuje islámské teroristy z takzvaného Islámského státu i mimo něj, krade iráckou ropu a okupuje území v severním Iráku, vyvolala válku v Sýrii a dlouhodobě vraždí Kurdy. Vedení mělo vždy blízko k rasistickým idejím německého nacismu. Bez větší nadsázky ji můžeme přirovnat k totalitním režimům v Saúdské Arábii nebo Severní Koreji. Není to evropská ani civilizovaná země. Neexistuje žádný důvod, aby tamní občané či různí takzvaní uprchlíci volně táhli z Turecka islamizovat Evropu s podporou reprezentantů EU. 

Turecko se rozhodlo pokračovat ve vyděračské a nepřátelské politice k EU přímým vyhrožováním. Pokud nezmizí víza, odstoupí od dohody o migrantech. Volná cesta pro další vlnu islámské invaze. Z Turecka logicky odejde několik milionů lidí, kteří nesouhlasí s tamním režimem. A výsledek podivného puče organizovaného pravděpodobně z USA má opět zaplatit EU stejně jako americkou válku na Ukrajině. Turci si už vynucují, na co nemají žádné právo, a porušují tak standardní mezinárodní právo. 

A zase to bude, jako když kuna vletí do kurníku. Poděšené kdákání slepic a záplava ubohých žvástů z Bruselu i Berlína. Hlavně nerozčílit panstvo ve Washingtonu ochranou vlastních občanů. Poté se poletí někdo plazit před Erdoganem a nabízet další výpalné. Totální selhání politiky Merkelové. Jsem zvědav, jak to zvládne. Možná černoch nebo Turek do každé německé rodiny nebo do české kolonie s její protinárodní vládou. 

Islámská invaze z Turecka probíhá 18 měsíců a nikdo z Bruselu či Berlína nic neudělal pro obranu jihu Evropy s výjimkou keců. Kde jsou ploty, ženijní zátarasy, minová pole, připravení vojáci a lodě s nabitými zbraněmi? Kde je uzavření komunikací a zastavení ekonomické spolupráce s Tureckem, aby se tamní vedení probralo? Kde je tvrdý postup proti demokratickým vládám v Libyi dosazeným s pomocí USA a EU? Kdyby se nestarali Maďaři, Makedonci, Bulhaři a další, měli bychom v Evropě o milion muslimů víc. Největší ohrožení evropské civilizace jsou politici v Bruselu a Berlíně, kteří nechrání svoje občany. Turecko se připravuje na vyslání další milionové vlny islámské tsunami do Evropy, teroristické útoky ve Francii a Německu jsou pomalu na denním pořádku a předáci EU posílají vojáky na hranice – Ruska! To už není blbost, ale záměrný zločin. Rychle pryč z jejich EU, než nám budou vnucovat kvóty na Turky. 

Zde je vidět nestydatá pokrytecká komedie vedení EU, která nehodlá odstoupit od islamizačního programu EuroMed (součást Lisabonské smlouvy), jenž má do Evropy přivést kolem 150 milionů muslimů. Německo a Francie nedávno jednaly v Tunisu o další migraci. Stačí se podívat na program Agendy OSN i Strategii 2030 naší protinárodní vlády, o nichž jsem psal v článku, který vyšel ve středu. Juncker se určitě nebojí přívalu ilegálů z Turecka, protože to vedení EU jen vyhovuje. Pro přežití existuje pouze jedna cesta, a to odejít z EU a přestat dotovat tamní i domácí byrokratické a neziskovkářské parazity počínaje Junckerem s jeho základním platem 29 000 eur a další nepřátele evropské civilizace. 

Turci v Německu založili vlastní politickou stranu. Je logické, že to bude strana sponzorovaná z Turecka a Saúdské Arábie prosazující islamizaci pod pláštíkem multikulturalismu. Turků je v Německu více než tři miliony. Až na výjimky se jejich integrace nezdařila. Mezi nimi a Němci vládne desítky let napětí, které je násilně potlačováno všemožným terorem německé vlády vůči Němcům. Vytvářejí uzavřené islámské komunity, které se stále více přiklánějí k salafistickému a wahhábistickému islámu. Všichni, kdo půjdou proti hlavnímu proudu dobytí Evropy islámem, jsou určeni k likvidaci. A islám v Evropě – to je dnes Erdogan, nepřátelské uzavřené komunity, salafističtí mulláhové v mešitách a na sociálních sítích a islámští teroristé, všichni podporovaní z Bruselu na rozkaz z USA. Nějací odpůrci Erdogana nemají šanci, jestliže vedení EU mu leze do zadku. 

V neděli proběhly demonstrace Turků na podporu Erdogana v Německu a Rakousku. Vlály turecké vlajky a vyřvávalo se Alláhu Akbar. Vývoj je jasný, Turci považují Německo za svoji islámskou zemi a podporují násilnický a rasistický islamistický režim v Ankaře. A do toho že se Juncker bojí, že padne dohoda s Tureckem? Není co dodat. Rychle pryč z islámské EU. 

Minulý týden jsme, bohužel, zažili muslimské útoky v Evropě, největší pozornost vyvolala vražda kněze ve Francii. Pokud byste nenašel žádná nová slova, pokuste se alespoň popsat, kam jsme se v Evropě za ten týden posunuli. Mimochodem, promluvila Merkeová s tím, že „to zvládneme“, řada německých politiků ji však začala okřikovat.

V Evropě jsme se posunuli dále k zrůdné realitě takzvaného multikulturalismu a evropskému islámskému státu, o němž jsem psal v minulém článku. U nás vidíme jen ubohou snahu ČT a dalších propagandistických médií (například Britských listů) o zastírání faktu, že nedávné teroristické útoky byly dílem islámských teroristů. Přitom islámský terorismus je globální fenomén a nejedná se zdaleka pouze o takzvaný Islámský stát. Je dán samotnou ideologickou podstatou islámu, právem šaría a džihádem, které jsou neslučitelné s evropskou civilizací. Nějaké mediální výmluvy na psychopaty a blázny se snaží jen obelhávat Evropany a zakrývat realitu. 

Německo je v tragické situaci, do níž je zavedlo jeho koloniální postavení ve vztahu k USA, stvrzované podpisy každého poválečného (západo)německého kancléře. Dokladem uvedeného vztahu je kniha Německá karta (Die deutsche Karte) od generála německých tajných služeb Komossy. Merkelová je protiněmecký subjekt prosazující protiněmecké zájmy. Její politika ohrožuje z dlouhodobého hlediska Němce víc než kdysi Hitler s jeho nacismem. Je zcela evidentní, že Německo nezvládá situaci bezpečnostně a z dlouhodobého hlediska ani ekonomicky. Jenže Merkelová blábolí a dělá to, co jí nařídili z USA. Její problém je v tom, že i stupidně poslušní Němci už mají narůstající genocidy Němců tak akorát dost. 

Právě jsem se dočetl, že italské námořnictvo zachránilo od čtvrtka dalších 6000 migrantů. Otázkou je: Proč Italové zachraňují porušovatele zákona, a především, proč je okamžitě nerepatriují domů, místo aby je tahali do Itálie? a další: Proč italské válečné a strážní lodě vplouvají do libyjských výsostných vod, jestliže tím dochází k porušování mezinárodního práva? Je evidentní, že v případě islamizace Evropy žádné zákony neplatí. 

Kvůli politickému teroru v Turecku hrozí, že se do EU navalí další miliony migrantů přímo z této členské země NATO. A někteří naši politici... kupříkladu šéf KDU-ČSL a sudetský rodák Bělobrádek je k nám přímo zve, samozřejmě s podporou amerického občana Dienstbiera, jeho inkluzivní spolupracovnice Valachové a neziskovkářů. Na našich školách budou vítat turecké profesory naši rektoři nadšeně podporující islamizaci. Nějak zapomínají, že ti turečtí profesoři budou brát práci našim, plnit rozkazy z USA a ještě hlásat islám, protože to jsou samozřejmě roduvěrní muslimové. Jestli turečtí, íránští, saúdští, nebo erdoganovští, je v podstatě jedno. Jen se budou tvářit civilizovaně. Nehledě na to, že Erdogan určitě udělá slušný výsadek agentů svých tajných služeb do EU, stejně jako je již dávno zamíchal mezi emigrující Kurdy. Prostě islamizace všemi prostředky a za každou cenu. 

Podpora Turecka, které podporuje islámský terorismus, a jeho islámské invaze do Evropy by měla být stíhána podle zákona o podpoře a schvalování terorismu. Jaký existuje horší terorismus než etnicko-sociální inženýrství směřující ke genocidě civilizovaných obyvatel Evropy? 

Prezident republiky se přiklonil k názoru, že občané by měli mít možnost se ozbrojit. Souhlasíte s tezí, že pokud by např. v Bataclanu byli dva rukojmí se zbraní, mohlo to dopadnout jinak? Proti této úvaze je zde však relevantní argument: Co se stane, když se ke zbrani dostane čistokrevný blázen – třeba vrah z Uherského Brodu nebo třeba zamindrákovaný mládežník, jak vidíme v USA?

Naši občané mají naštěstí stále možnost se ozbrojovat v souladu s platnými zákony, které považuji za funkční. Vzhledem k ohrožení islámskou invazí bych ozbrojení doporučil doslova každému. Stačí se podívat na situaci v Británii nebo Švédsku, kde se občané nemohou bránit a bílé ženy se stávají lovnou zvěří pro primitivní africké muslimy toužící si užít znásilňování. Jedním z hlavních důvodů tohoto islámského teroru je fakt, že občanům byly sebrány zbraně. 

Aktivní obrana proti zločincům – nejen islámským teroristům – je potřebná. Kriminalita v naší zemi vzrostla od roku 1989 oficiálně trojnásobně, fakticky více než čtyřnásobně. Zločinec má u českého soudu bohužel větší práva než jeho oběť. Sebeobrana je mnohdy nespravedlivě stíhána jako zločin. Hlavní problém nejsou občané nebo policisté, ale zákonodárci, soudci, ombudsmanka, neziskovkáři a podivný výklad platných zákonů ve prospěch nespravedlnosti. Řada těchto případů připomíná frašku a je urážkou obyčejné spravedlnosti, jež má být logickým základem zákona. 

Právo na držení zbraně je podle mého názoru jedním z pilířů demokracie. Je to symbol občanské hrdosti a cti. Právo na obranu s použitím zbraně by mělo být podstatně posíleno. Zde nemá místo žádná falešná humanita a výmluvy na lidská práva, případně žvásty o tom, že by mohlo dojít k nějakým neúmyslným ztrátám. Je třeba končit s ponižováním a urážením statečných lidí a vlastenců všemožnými pseudohumanisty. Je lepší a důstojnější padnout v boji, než se nechat potupně pobít agresivními primitivy. Pokud někdo páchá vědomě zločin, zříká se zákona a civilizované společnosti, takže je třeba ho zastavit všemi prostředky a trestat. 

V zemích jako Izrael nebo Švýcarsko, kde má zbraň kdekdo, si všemožní teroristi a násilníci rozmyslí ukájet svoje patologické vášně, protože jim může jít o život. V Izraeli by útok kamionem jako v Nice nebyl možný. Jenže v Izraeli nevládne EU, i když by chtěla tento stát došikanovat k islamizaci. 

Podle mého názoru by měli mít možnost držet legálně zbraně všichni bezúhonní občané. Blázni by měli být logicky vyloučeni. Problém je v tom, že na blázny se účelově svede kdeco. Typickým příkladem jsou teroristické útoky v posledních týdnech, které provedli islámští teroristé. Evropská i naše média se nás snaží přesvědčovat, že se jedná o blázny. Po pravdě řečeno, bychom mohli označit bez nadsázky za psychopata (lidově blázna) každého salafistického a wahhábistického muslima vyznávajícího násilné prosazování islámu, ženskou obřízku a podobná obohacení Evropy. Téměř jistě poznáte agresivního blázna v Evropě podle hrdelních výkřiků Alláhu Akbar (Alláh je vítězný), neovladatelného divokého poskakování a další primitivní posunčiny. 

Možnost získat legálně zbraň by neměli mít žádní migranti pocházející z krizových oblastí, tedy především muslimové. A přitom se dozvídám, že právě muslimové se u nás cvičí ve střelbě z poloautomatických zbraní. Jako základ pro získání oprávnění k nákupu zbraně se vyžaduje český výpis z trestního rejstříku, a to i u migrantů, o jejichž minulosti obvykle víme jen to, co našim úředníkům navykládají. 

Zbraň si tak může po absolvování kurzu legálně koupit i kdejaký úchylný terorista z Islámského státu, který k nám přijde na základě kvót přijatých naší protinárodní vládou jako uprchlík. 

Dalšího takzvaného blázna bych připomněl v souvislosti se střelbou v Uherském Brodě. Údajný blázen Kovář nebyl blázen a záměrný sebevrah (nezanechal ani obvyklý dopis na rozloučenou), pouze oběť dlouhodobého šikanování jeho rodiny úřady a arogantními místními elitami. Ke střelbě došlo poté, co jej v restauraci dlouho soustavně uráželi a ponižovali, až mu povolily nervy. Jenže tento fakt se zamlčuje, protože by to vrhalo nepěkné světlo na tamní politické elity, takže se pro média vyrobil blázen a kritizovala policie. Povolit nervy mohou kdekomu, včetně vražedné reakce, ale nejčastěji to vidíme na komunikacích, kde se jako zbraň používá auto. Ale auta stále nechce nikdo zakázat. Nedávno po sobě dva řidiči stříleli. Označit někoho za blázna, zvláště když je po smrti a někomu se to hodí, je velmi jednoduché. 

Jak lze komentovat záležitost amerických jaderných zbraní umístěných v Turecku, zejména aktuální aktivity tureckých ozbrojených sil vzhledem k základně Incirlik? 

V médiích se již objevilo, že americké jaderné zbraně, především letecké bomby B-61, jsou uloženy na základnách Büchel (Německo, cca 20 bomb), Kleine Brogel (Belgie, 20), Lakenheath (V. Británie, 20), Volkel (Nizozemsko, 20), Itálie (Aviano a Ghedi Torre, 70) a Incirlik (Turecko, 70). V Belgii, Nizozemsku a Německu spadají bomby do podřízenosti 52. americké taktické letky, v Itálii 31. a v Turecku 39. Zbraně jsou v Evropě uloženy na základě programu NATO Jaderné sdílení. V případě jaderné války lze předpokládat, že uvedené základny budou prioritním cílem ruského jaderného úderu. Dříve byly americké jaderné hlavice uloženy rovněž ve Francii a v Řecku. Celkově jich bylo až několik tisíc. V současnosti je udáván oficiální počet 180 kusů, což ovšem nelze prověřit. Ze zemí EU mají vlastní jaderné síly Británie a Francie včetně leteckých a ponorkových nosičů. 

Bomby jsou určeny pro shoz z víceúčelových bojových letounů F-16 a Tornado, případně z amerických strategických bombardérů B-52, B-1 a B-2. Jedná se o starší typ jaderné zbraně. Lze předpokládat, že zapalovače jsou demontovány. Otázka je, kde jsou uloženy, případně, jak rychle je lze nahradit. Koupit lze, jak známo, vše, záleží jen na ceně. Ztráty zbraní na amerických základnách jsou běžné. Každý si chce přilepšit ve společenském systému, kde hodnotu člověka určují pouze peníze. 

Turecké ozbrojené síly vypnuly přívod proudu k základně Incirlik s 2000 amerických vojáků a zakázaly tamní letecký provoz. Na základně nastartovali generátory. Zde bych jen dodal, že jaderné hlavice se obvykle chladí. Základna je používána letectvy NATO k útokům na islámské teroristy a místy i vojáky prezidenta Asada v Sýrii. Tam tedy určitě zavládla radost, kterou umírněným i neumírněným teroristům kazí pouze vítězné tažení syrské armády podporované ruským letectvem. 

V USA kupodivu nevypuklo žádné oficiální vzrušení. V současné době již bylo údajně zásobování základny elektřinou obnoveno. Základna je ovšem obklíčena 7000 policisty, údajně se tam připravoval další puč. Na prvním se podle tureckých zdrojů podílel i turecký velitel této základny NATO. Nicméně je jasné, že možnost převzetí jaderných bomb Tureckem jako státem směřujícím politicky k islámské expanzi je vážným varováním. Opět vyvstává otázka, zda by Turecko nemělo být z NATO vyloučeno bez ohledu na americké válečnické choutky proti Rusku. Jiný smysl členství Turecka v NATO nemá. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …