Bez úcty: Jízlivý štípanec Karolíně Peake od doktora Macka

06.12.2012 11:24

Ačkoliv je Miroslav Macek znám jako galantní muž, nyní se neudržel a velmi ostrým způsobem sepsul dámu. Konkrétně předsedkyni LIDEM a ministryni obrany v očekávání Karolínu Peake, jejíž povědomí o vojenských otázkách je prý na úrovni diváků telenovel. Má však prý jiné dovednosti, které Ministerstvo obrany nepochybně posunou žádoucím směrem.

Bez úcty: Jízlivý štípanec Karolíně Peake od doktora Macka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek s manželkou Petrou

Miroslav Macek se ostře pustil do nastávající ministryně obrany Karolíny Peake ze strany LIDEM. Vadí mu zejména její nepolíbenost vojenskou problematikou, neboť podle něj toho dosavadní vicepremiérka ví o obraně ještě méně, než divák Ordinace v růžové zahradě o zdravotnictví.

Peake však zdůrazňuje, že její funkce bude politická, a to podle Macka její kompetentnost zcela mění. V politice totiž poslankyně Věcí veřejných a následně zakladatelka odpadlického projektu LIDEM prokázala schopnosti vskutku obdivuhodné.

„Vždy přesně věděla, kdy opustit stranu, se kterou se vyšplhala do funkce, a komu vlézt následně do zadku, aby ve funkcích zůstala,“ hodnotí Macek politickou kariéru vicepremiérky. S takovými dovednostmi bude pro armádní resort nepochybně posilou. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To snad není možné... Klaus čekal před studiem a poslouchal Rakušana. Musel se držet

14:44 To snad není možné... Klaus čekal před studiem a poslouchal Rakušana. Musel se držet

Exprezident Václav Klaus se v Partii na CNN Prima News vyjádřil k 20. výročí vstupu Česka do Evropsk…