Boj se, Kalousku. Povstal ti protivník, píše prohradní web

16.12.2011 14:37

Podle Ivany Haslingerové, která píše na prohradní web Fragmenty.cz, má Miroslav Kalousek nového protivníka. Toho prý jen tak nepřemůže. Řeč je o novém předsedovi Akce D.O.S.T. Michalu Semínovi.

Boj se, Kalousku. Povstal ti protivník, píše prohradní web
Foto: Lukáš Petřík
Popisek: Ladislav Bátora a Michal Semín na ministerstvu školství

„Pan Kalousek jako vždy zatím v boji se svými protivníky vyhrává. Možná ale, že se tentokrát přepočítal, protože post Ladislava Bátory převzal Michal Semín a toho bych nechtěla mít za nepřítele,“ píše Ivana Haslingerová.

Poté, co totiž odstoupil Ladislav Bátora jak z ministerstva školství, tak z postu předsedy v Akci D.O.S.T., byl nahrazen Michalem Semínem. Ten stojí za samotným vznikem uskupení a nyní je i jejím předsedou.

V Semínovi vidí Haslingerová něco jako spasitele. Podle ní mu dokonce v jeho boji (třeba i s ministrem Miroslavem Kalouskem) bude pomáhat Bůh.

„To je opravdu tvrdý typ politika, který by se dal pro své názory raději upálit jako Jan Hus, než by se jich vzdal. A co víc, jako hluboce věřící člověk bude mít velkého spolupracovníka – jeho kroky povede Bůh,“ věří Haslingerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…