Bulvár opět sledoval Zemanovu dceru. Nebyla sama

23.09.2013 9:33

Bulvární deník Blesk se opět zajímá o soukromí první slečny Kateřiny Zemanové. V pondělním vydání informuje o tom, že Zemanová strávila čtvrteční večer v restauraci s neznámým mladíkem.

Bulvár opět sledoval Zemanovu dceru. Nebyla sama
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Zemanová, dcera Miloše Zemana

V srpnu se Kateřina rozešla s tehdejším přítelem Vladimírem Krulišem, členem SPOZ. Jeho okolí Zemanovou popisovalo jako „mladou a nevybouřenou“.

Na začátku září pak Blesk upozornil na sexy fotky, které Zemanová pořídila během focení v Řecku pro modelingovou soutěž Face 2013. Během svého pobytu u moře Kateřina zdokonalovala svůj taneční um po boku Filipa Jankoviče. „Jsem šťastně zadaný… Ale uznávám, že je to krásná, sexy a smyslná dívka. Nedivím se, že o ni mají kluci zájem,“ prohlásil Jankovič v září.

Jedná se o Katčina kamaráda

Nyní se Kateřina Zemanová objevila bok po boku s dalším mladíkem. Blesk ale podle informací z okolí první slečny vyloučil, že by se jednalo o romantický vztah.

„Nejde o partnera, ani nápadníka, ale Katčina kamaráda. Pozval ji na skleničku a ona přijala. Byl to příjemný a uvolněný večer i proto, že to bylo v mexické restauraci. Tu kuchyni má Kateřina moc ráda,“ zjistil Blesk od neznámého zdroje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…