Bulvár probírá, jak Nečasovi prospívá, že se mu "daří pod peřinou"

29.07.2013 9:14

Vizážisté a módní experti si všímají nového vzhledu bývalého premiéra Petra Nečase. Pozornost tomu věnuje bulvární deník Blesk. Zdá se, že přiznání mimomanželského vztahu s Janou Nagyovou mu přineslo uvolnění a odchod z funkce premiéra dovolil více civilnosti a barev. Blesk ho vyfotil s přítelkyní o víkendu, když se vydali na snídani do pražského Café Savoy.

Bulvár probírá, jak Nečasovi prospívá, že se mu "daří pod peřinou"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Nečas

Blesk doslova píše: "Když se člověku daří v politice, tloustne. Když se naopak dobře daří 'pod peřinou', jakoby omládl.“ A opravdu! Deník to dokládá víkendovou fotografií spolu s fotem z dob premiérování. Proměna je na první pohled vidět.

Zatímco ve funkci premiéra byl Nečas vždy viděn pouze jako konzervativní „kravaťák“ s hladce oholenou tváří a s koženou aktovkou naditou státnickými lejstry, nyní jej je možné pozorovat jako uvolněného muže s mírným strništěm a novými, modernějšími a výraznějšími brýlemi.

Nečas s neformálním strništěm a v triku

Džíny podle Blesku zdůrazňují Nečasovu štíhlost a golfové barevně pruhované tričko jej dělá rozhodně mladším. Nelze pominout již méně formální obuv „á la podnikatel“ a ležérní koženou brašnu přes rameno. Blesk poznamenává, že už není naditá lejstry k prasknutí.

Poté, co Petr Nečas opustil rodinu, funkci premiéra a chystá se odejít i z politiky a zároveň se věnuje své nové životní lásce, máme konečně možnost vidět ho v civilnější podobě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…