Češka byla zadržena v Tunisku po úmrtím svého manžela

22.07.2023 7:20 | On-line

Česká turistka byla podle informací televize Prima CNN tento týden zadržena v Tunisku poté, co na dovolené v Monastiru ohlásila úmrtí svého 60letého manžela z Ostravy, kterého našla mrtvého v hotelovém pokoji.

Češka byla zadržena v Tunisku po úmrtím svého manžela
Foto: wiki
Popisek: Vlajka Tuniska

„Můžeme potvrdit, že byla v Tunisku zadržena česká občanka v souvislosti s úmrtím českého občana. Náš zastupitelský úřad je v kontaktu s místními orgány,“ řekl televizi mluvčí ministerstva zahraničí Daniel Drake.

Neteř páru, která na případ upozornila, podle televize tvrdí, že jí tuniské ani české úřady nechtějí o osudu jejích blízkých sdělit bližší podrobnosti.

„Určitě bychom potřebovali zjistit bližší informace. Celý den jsem obvolávala naši ambasádu v Tunisku. Nicméně podrobnější informace nám vůbec neřekli,“ řekla televizi neteř páru.

„Nevíme, jakým způsobem došlo k zatčení, jestli byla provedena pitva a tak dále. Nyní potřebujeme zjistit informace a vyhledat nějakou pomoc,“ dodala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …