Čtenáři se zeptali mladého komunisty na Havla a Ratha a takto to dopadlo

15.02.2014 21:45

Čtenáři ParlamentníchListů.cz se zeptali člena okresního výboru KSČM Petra Cvalína na několik otázek, týkajících se například bývalého prezidenta Václava Havla nebo exhejtmana Davida Ratha. Druhého jmenovaného prý tvrdě odsoudil, on sám to však odmítá.

Čtenáři se zeptali mladého komunisty na Havla a Ratha a takto to dopadlo
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

„Pana Davida Ratha jsem veřejně neodsoudil. Jen jsem napsal pravdu, která je veřejně zjistitelná. Určitě nejsem člověk, který je nesebevědomý, málo emancipovaný, zmanipulovatelný a určitě se neřadím do kategorie tzv. ovčanů,“ odpovídá na jednu z otázek Petr Cvalín na svém profilu na ParlamentníchListech.cz.

Čtenář Zdeněk se ho pak ptá i na názor na Václava Havla. Komunista mu na to ironicky odpovídá: „Ano, mluví se o tom, že pan Havel měl rád plzeňské pivo. Je docela dost možné, že Václav Havel psal pod vlivem alkoholu ‚kvalitní‘ divadelní hry. Pravda je taková, že kdyby se Václav Havel nestal prezidentem, tak by se nikdy v životě nehrála žádná jeho divadelní hra,“ dodává Cvalín.

Krátce se pak vyjádří i k otázce, zda je Vojtěch Filip správným předsedou KSČM. „Od té doby, co se stal pan Filip předsedou Komunistické strany Čech a Moravy, tak se KSČM rapidně změnila. Což je velice dobře. KSČM nejen pod vedením pana Filipa neustále sílí, pomalu, ale jistě,“ chválí okresní politik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …