Dělejte něco, pojďte to řešit. Pražská TOP 09 píše ODS

26.02.2013 20:45

TOP 09 poslala občanským demokratům dopis, kde je vyzývá, aby se vypořádali se čtyřmi nejpalčivějšími problémy v Praze. Nejde prý ale o žádnou předzvěst toho, že by se měla jejich koalice rozpadnout.

Dělejte něco, pojďte to řešit. Pražská TOP 09 píše ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Hudeček

"Nesměřujeme k rozpadu, každá jiná koalice by byla mnohem horší," odmítl podobná tvrzení náměstek primátora Tomáš Hudeček (TOP 09). Jeho strana prý pouze zformulovala dopis pro klub ODS, kde ji vyzývá, aby vyřešila čtyři nejvýznamnější problémy Prahy.

Jde o financování dopravního podniku (DPP), tunel Blanka, právní služby související s emisí dluhopisů a táhnoucí se odkup podílu v Pražské plynárenské. "Jde o standardní záležitost, chceme si jen vyjasnit tato témata," uvedl Hudeček pro Aktuálně.cz.

Že by se měla koalice rozpadnout, popírá i primátor za ODS Bohuslav Svoboda. "Vzhledem k tomu, o jaké jde problémy, je to věc, která s pravděpodobností hraničící s jistotou povede k dohodě,"  míní.

"Chci zdůraznit, že to nevnímám jako politický, ale jako věcný problém, kdy pomocí diskuze a případných expertních skupin budeme usilovat o nalezení technického řešení," dodal Svoboda.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Poslední „šleh“ zesnulého Miroslava Macka odnesla Černochová

14:35 Poslední „šleh“ zesnulého Miroslava Macka odnesla Černochová

Nejen jeden ze zakladatelů české pravice, ale také dlouholetý břitký glosátor politického dění. I to…