Díky za porsche, táto. Mladý Fischer vtipkoval na Facebooku

13.07.2013 17:39

Syn ministra financí Jana Fischera na sociální síti Facebook sdílel fotografii a k ní připsal komentář, kde otci děkuje za nové drahé porsche. Snímek ale vzápětí stáhl, když vzbudil pozornost médií, a okomentoval ho jako pouhý žert.

Díky za porsche, táto. Mladý Fischer vtipkoval na Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Fischer

Na profilu Jana Fischera mladšího se v sobotu objevila fotografie Porsche Panamera a komentář: "Good bye Alfa... enjoying my life with new Panamera! What a lovely surprise, thank you daddy..." V překladu to příbližně znamená: „Sbohem, Alfo. Teď si užívám s novou Panamerou! Děkuji za milé překvapení, tati.“

Fotografie pak začala být masivně sdílena, zachytil ji i například zpravodajský web iDnes.cz. "Dal jsem to tam sám, netušil jsem, že by to někdo mohl brát vážně. Mám neveřejný profil, o to víc jsem překvapený reakcí, kterou to vyvolalo. Až se dostanu k počítači, fotku vymažu," řekl Fischer junior serveru.

Fotografii na profilu už skutečně nemá. "Samozřejmě se jedná o legraci, opravdu nežiji v prostředí, kde dávají otcové synům takové 'dárky'," říká syn ministra financí.

Cena modelu Panamera od značky Porsche je přes 2,2 milionu korun. Fischer starší je nyní sledován médii kvůli tomu, že po nástupu do Rusnokovy vlády mu na účtu k prezidentské kampani přistály miliony korun, které zahladily jeho dosavadní dluh z prezidentské kampaně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

20:15 Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

„Dnes čelíme dvěma velkým existenčním hrozbám; woke kultuře a imigraci,“ řekl na konzervativní konfe…