Dohra hlasité show Jílkové: Na internetu je sranda ze Zemanovy fanynky, která "držkovala" na Dienstbiera

06.02.2015 16:49

Vášnivá fanynka Miloše Zemana Jelena Vičanová, která svým temperamentem ovládla čtvrteční debatu Máte slovo, získala vlastní fanouškovskou stránku na Facebooku. Stránka "Jelena sem, Jelena tam" eviduje její pozoruhodné výroky a varuje před dalším řáděním zemanovské amazonky.

Dohra hlasité show Jílkové: Na internetu je sranda ze Zemanovy fanynky, která "držkovala" na Dienstbiera
Foto: Hans Štembera
Popisek: Slavné vystoupení Jeleny Vičanové v Máte slovo

Jelena Vičanová na sebe poprvé upozornila 17. listopadu na demonstraci příznivců prezidenta Zemana na Klárově, kde se pustila do vášnivé debaty se Zemanovými odpůrci. "Budeme tady odměňovat štětky?“ ptala se rozčíleně v narážce na punkerky ze skupiny Pussy Riot, které ještě nazvala "padlými ženštinami“.

Reportáž o debatě ZDE

Hodnocení pořadu politologem Janem Kubáčkem ZDE

Rozhovor ParlamentníchListů.cz s Jelenou Vičanovou ZDE

Nejspíš na základě tohoto "výkonu“ byla pozvána do pořadu Máte slovo, kde měla debatovat o pravomocích prezidenta Zemana. A na veřejnoprávním kanále dostála své pověsti vášnivé prezidentovy fanynky. Ministra Jiřího Dienstbiera se hned na začátu pořadu optala, jak se má v TOP 09. Pak vysvětlila, že jej stále vidí se kamarádit s Karlem Schwarzenbergem, tak si myslela, že už přestoupil do jeho strany.

V průběhu pořadu vzbudila svou obhajobou prezidenta Zemana rozruch ještě několikrát. Trvala například na tom, že prezident chtěl pomoci postiženým svým názorem, že by neměly být vzděláváni společně se zdravými dětmi.

Když pořadatel protizemanovské demonstrace v pořadu tvrdil, že sympatizantů prezidenta se na Klárově sešlo "asi padesát“, následovala rozčílená reakce Vičanové, která oponenta nazvala "poskokem pana Schwarzenberga“, vyzvala jej, ať se vrátí do školy a nakonec zvolala "že já tam na vás vlítnu“.

Vášnivou prezidentovu obhájkyni musela několikrát uklidňovat moderátorka Michaela Jílková a ministr Jiří Dientbier si ji dobíral: "Vy jste taková džihádistka." Její výkon ve sledovaném televizním pořadu zaujal i internetové recesisty a během pátku tak na sociální síti získala vlastní fanouškovskou stránku.

Stránka "Jelena sem, Jelena tam“ byla označena jako "comedian“ a byla ozdobena několika fotografiemi Vičanové z pořadu společně s fotografiemi jelenů. Název stránky je zjevnou narážkou na slova prezidenta Zemana "Kunda sem, kunda tam,“ kterou glosoval tvorbu skupiny Pussy Riot. Jelena Vičanová je prý fanynkou zhruba na jejich úrovni.

V průběhu pátku se stránka začala plnit glosami i vybranými výroky Vičanové z televizního pořadu. "Bylo to v Google, už to tam nenajdete, ale předtím to tam bylo... Já jsem to tam našla,“ řekla například o prezidentském překladu názvu Pussy Riot. Jiného uživatele zase zaujala hrozba: "Že já tam na vás vlítnu."

Na stránce se objevilo i varování "Pozor na Jelenu“. Utekla prý ve čtvrtek po 22. hodině z pražských Kavčích hor, pohybuje se bez obojku a může být agresivní. Míří prý pravděpodobně na Hrad nebo na ruské velvyslanectví.

Závěrečná glosa pak poznamenala, že "Jelena by asi potřebovala nějakého samce v říji“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…