Doktor Macek: Ať Nečas u Langera vyučuje, jak si z veřejných peněz platit milenku

06.09.2013 11:55

Bývalý politik ODS Miroslav Macek ve svých pravidelných glosách komentuje aktuální politické dění. V páteční poznámce na svém blogu pěkně zatápí expremiéru Petru Nečasovi, kvůli informaci, že bude pracovat pro institut CEVRO někdejšího ministra vnitra Ivana Langera.

Doktor Macek: Ať Nečas u Langera vyučuje, jak si z veřejných peněz platit milenku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý premiér Petr Nečas

"Expremiér Nečas přestane být nezaměstnaný: stane se zaměstnancem CEVRO institutu a bude pracovat v jeho Centru transatlantických vztahů, které povede Saša Vondra, a které se zabývá bezpečnostními a ekonomickými vztahy mezi Evropou a USA a pozicí České republiky," všiml si Macek.

Znalosti v jiném oboru

Nebyl by to ale on, známý glosátor, kdyby nepřidal poznámku ironického ražení. "Což mne překvapuje, domníval jsem se, že tam nastoupí jako lektor předmětu 'Kterak si z veřejných peněz platit milenku',neboť v tomto oboru má mnohem větší znalosti a praxi a nikomu se to nepodařilo zatloukat tak dlouho," napsal Macek.

Naráží tím na vztah s bývalou vrchní ředitelkou Nečasova kabinetu Janu Nagyovou, jejíž kauza vedla až k pádu celé vlády. Již dříve se hovořilo o vysokých odměnách, které jako Nečasova podřízená dostávala. Poprask potom vyvolala informace o intimním vztahu bývalé vysoké státní úřednice a expředsedy vlády.

Co napsal k věci doktor Macek:

Expremiér Nečas přestane být nezaměstnaný: stane se zaměstnancem CEVRO institutu a bude pracovat v jeho Centru transatlantických vztahů, které povede Saša Vondra, a které se zabývá bezpečnostními a ekonomickými vztahy mezi Evropou a USA a pozicí České republiky.
Což mne překvapuje, domníval jsem se, že tam nastoupí jako lektor předmětu „Kterak si z veřejných peněz platit milenku“,neboť v tomto oboru má mnohem větší znalosti a praxi a nikomu se to nepodařilo zatloukat tak dlouho.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

4:44 Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

Prvenství v rámci všech členských zemí Evropské unie si vydobyla za druhé pololetí minulého roku Čes…