Drsný starosta: Pokud u nás někdo bude řvát Alláhu Akbar, bude na místě zastřelen

25.08.2017 8:51

Starosta Benátek Luigi Brugnaro podle britských The Times poslal teroristům důrazné varování. Pokud někdo na Náměstí sv. Marka vykřikne Alláhu Akbar neboli v arabštině Bůh je veliký, nestihne udělat ani čtyři kroky, protože bude zastřelen.

Drsný starosta: Pokud u nás někdo bude řvát Alláhu Akbar, bude na místě zastřelen
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

Evropu nepřestávají děsit teroristické útoky. Došlo k nim v Bruselu, v Londýně, v Paříži, v Berlíně a v dalších městech. Naposledy v Barceloně. Teroristé znovu použili auto jako zbraň, zabili patnáct lidí a víc než sto dalších zranili. Starosta Benátek Luigi Brugnaro ale teroristy varoval, že pokud vyrazí do  Benátek a o něco se tu pokusí, zemřou. Zemřou dřív, než stačí udělat čtyři kroky po Náměstí sv. Marka.

Na rozdíl od Barcelony, kde neposílili ochranu, my jsme v pohotovosti. Pokud někdo poběží po Náměstí sv. Marka a bude křičet Alláhu Akbar, sejmeme ho,“ zaznělo z úst starosty Benátek v narážce na teroristický útok na slavné barcelonské třídě La Rambla.

„Před rokem jsem v Řecku řekl, že ho zastřelíme po čtyřech krocích. Teď říkám, že to bude po třech. Řeknu to v benátštině: Ghe Sparemo (zastřelíme ho),“ zdůraznil nejviditelnější politik Benátek.

S hrdostí také připomněl, že v březnu byli v Benátkách zatčeni čtyři podezřelí džihádisté z Kosova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…