Hamáček se zachoval jako idiot, Zeman jako trucovité děcko, píše Ondřej Neff

31.08.2019 14:14

Spisovatel Ondřej Neff se zase jednou tvrdě obul do předsedy ČSSD Jana Hamáčka. Na paškál si vzal také prezidenta Miloše Zemana a okomentoval vládní krizi v Itálii.

Hamáček se zachoval jako idiot, Zeman jako trucovité děcko, píše Ondřej Neff
Foto: wikipedia.org
Popisek: Ondřej Neff

Publicista a spisovatel Ondřej Neff má za to, že v současné chvíli se na české politické scéně vlastně neděje nic podstatného a lidé by udělali líp, kdyby se vydali třeba k vodě, dokud panují vedra, protože kdo ví, co přinese ochlazení.

Sice jsme v Česku měli politickou krizi, která odstartovala v polovině května tlakem na odchod tehdejšího ministra kultury Antonína Staňka (ČSSD) z funkce a skončila tím, že do ministerského křesla nakonec usedl jeho stranický kolega Lubomír Zaorálek.

Neff má o této krizi jasno. „Hamáček se zachoval jako idiot, Babiš je bačkora a Zeman je v roli trucovitého děcka, které mlátí hračkami, protože ví, že se mu nemůže nic stát,“ napsal Neff na Neviditelném psu.

Ani za našimi hranicemi není klid. V Itálii se předseda Ligy Matteo Salvini pokusil shodit vládu, vyvolat předčasné volby – a dopadlo to tak, že sám skončil v opozici a na jihu Evropy se zrodila vláda jiná. Bez voleb. Podle Neffa bude nová vláda stejně nestabilní, jako ta předchozí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…