Hašek pověsil na sociální síti fotky ze setkání s ruským diplomatem. A toto rozpoutal

04.02.2015 15:47

Když se jihomoravský hejtman Michal Hašek (ČSSD) rozhodl na facebookovém profilu pochlubit fotkami pořízenými během svého setkání s generálním konzulem Ruské federace Andrejem Šaraškinem, asi netušil, jakým směrem se diskuse pod snímky bude ubírat.

Hašek pověsil na sociální síti fotky ze setkání s ruským diplomatem. A toto rozpoutal
Foto: red
Popisek: Exhejtman Michal Hašek

Pavel Hering si totiž všiml toho, že hejtmanovi sako zrovna moc nepadlo. „Bylo by dobře buď shodit pár kilo v pase, nebo si nechat ušít nové sako,“ vyzval politika. Hašek poděkoval za postřeh a slíbil, že se s tím „nějak srovná“.

Později Hering dodal, že je Haškův fanoušek a tak má zájem, aby vypadal co nejlépe. „Ostatně s tím sakem a kily okolo pasu mám svoje zkušenosti, takže radím podle svých potíží,“ dodal.

Hašek si neměl zapínat oba knoflíky?

Jirka Bejlovec si ale myslí, že hejtman si jen z nějakého důvodu zapnul u saka oba knoflíky, na což sako není šité. „Takže to vypadá trochu zvláštně zdeformovaně,“ vysvětlil svůj pohled na celý problém.

Jihomoravský hejtman nakonec přiznal, že „pár kil musí dolů“. Rozhodně to ale s dietou nehodlá přehánět. „Ale Milana a Zdeňka dohánět nebudu:),“ dodal v narážce na stranické kolegy Milana Chovance a Zdeňka Škromacha. Oba totiž v poslední době velmi výrazně zhubli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…