Herečka Geislerová se projevila

17.07.2018 14:14

Babiš za důvěru vládě ve spolupráci s KSČM schytal kritiku ze všech stran. Nyní se do něj pustila i známá herečka Aňa Geislerová. A padaly perly. „Lhář, estébák, podvodník,“ tak nazvala herečka Babiše na svém facebooku. Její slova přinesl server forum24.cz.

Herečka Geislerová se projevila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aňa Geislerová

Geislerová se s Babišem opravdu nepárala: „Takže Andy. Jseš nejen trestně stíhanej podvodník s dotacema, ale i lhář a Stbák. Už si to někam zapiš a přestaň takhle hloupě veřejně lhát. Budeš už vždycky Bureš. P.S. Když ti ujedou nervy, tak nějak hystericky pištíš,“ napsala Geislerová jako komentář ke článku o slovenském soudu, který Babiše shledal vinným ve věci spolupráce s StB.

Anketa

Je dobře, že se Donald Trump snaží vyjít s Vladimirem Putinem, i když mu za to v USA nadávají?

98%
2%
hlasovalo: 15699 lidí

Geislerová dále vyjádřila přání, aby Miroslava Němcová kandidovala na prezidentku ČR. „Oficiálně se prohlašuju antikomunistkou. A klidně i primitivní, ale hlavně ANTIKOMUNISTKOU. Děkuju paní Němcové a pevně věřím, že bude kandidovat v prezidentských volbách,“ zní její slova podle webu Forum24. A nakonec pochválila i demonstranty, kteří nedaleko Sněmovny protestovali. „Hanba Stbákovi Babišovi. Hanba ANO, ČSSD a KSČM. A díky všem, co tam včera byli,“ shrnula situaci po hlasování.

Jejích slov si všiml i Miroslav Kalousek, předseda poslaneckého klubu TOP 09. A žertovně parafrázoval slova, kterými ho častoval Andrej Babiš v onu osudnou noc: „Nevím, kolik máš dneska promile, Geislerová. Jsi zase ožralá! Andy měl v rodině tři emigračky a kvůli Tobě umírali lidi v Želarech! Zlodějko zlodějská, rozkradla jsi Barrandov! Nebudeš Andyho urážet!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

13:30 „Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

Hosty pořad první části Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byli ministr zahraničí Jan Lipavs…