Hlavně se neposrat. Kniha, kterou napsal pan...

10.05.2016 21:30

Expremiér Mirek Topolánek sepsal knihu o době, kdy se pohyboval v politice, i v jejích nejvyšších patrech. Není prý ale jen o něm. Je i o nás, občanech. Hlavně se prý nepo*rat.

Hlavně se neposrat. Kniha, kterou napsal pan...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý předseda ODS Mirek Topolánek

Mirek Topolánek se v politice pohyboval opravdu dlouho. Členem ODS byl od roku 1994 do roku 2015. Od roku 1996 působil v senátu, ve sněmovně seděl od roku 2006. Premiérem  byl mezi lety 2006 až 2009. V politice tedy posbíral opravdu hodně zkušeností a teď se rozhodl popsat, jak se cítil v české politice. Kniha, pod kterou je podepsán, nese název „Mirek Topolánek: Hlavně se neposrat“.

„Nikdy jsem neměl potřebu sám sebe stylizovat, přetvařovat se, žít a mluvit jinak doma, v práci, na veřejnosti. Před autoritami jsem se neklaněl a poraženým se nemstil. Naučil jsem se odpouštět. Byla to určitě politická nevýhoda. Pro život je to ale lepší. Možná jsem mohl být v politice déle nebo být úspěšnější. Já jsem ale rád, že mě pořád baví život, lidi, které potkávám. A když se dívám zpátky, hodnotím tu svou politickou kariéru bez hořkosti a s hlavou nahoře,“ píše Topolánek v knize, která má přes pět set stran. Anotace je přístupná např. na stránkách internetového knihkupectví Bux.cz.

Tato kniha je určena všem, kteří se chtějí dozvědět, jak Topolánek hodnotí časy, jež prožíval v politice s námi jako spoluobčany a voliči. Je to doba, kterou jsme podle autora prožili všichni spolu, ale každý jinak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…