Hordy našich xenofobů budou střílet přicházející vysílené děti. Jejich křesťanství je kult zohavené mrtvoly. Bílý muži, je čas mít hlad, vzkazuje Milan Kohout

10.06.2016 20:13

KOHOUTA DO KOUTA Výtvarný umělec a performer Milan Kohout se tentokrát vrátil k případu „ruských agentů“ v Polsku. Přitom zavzpomínal, co sám v této bigotní zemi zažil.

Hordy našich xenofobů budou střílet přicházející vysílené děti. Jejich křesťanství je kult zohavené mrtvoly. Bílý muži, je čas mít hlad, vzkazuje Milan Kohout
Foto: Archiv MK
Popisek: Performer Milan Kohout (vlevo)

Anketa

Litujete, že plukovník Robert Šlachta odchází od policie?

77%
18%
hlasovalo: 13487 lidí

Co soudíte o zatčení předsedy polské strany Zmiana, který měl být „ruským špionem“? Je pro vás potenciální ruský špion ten, kdo nesouhlasí s politikou NATO a EU? A zakázal byste činnost politické strany nebo média, které by braly peníze z Ruska?

Když jsem chtěl přepsat název prodejny náboženské literatury v Polsku na Středisko pro potraty (viz foto), tak se na mě vrhlo několik procházejících lidí a jeden statný mladý katolický chlapík mi vyhrožoval ranou pěstí do obličeje.

Rychle mi došlo, že když se k moci dostane kult zohavené mrtvoly, jak nazývám křesťanství, tak se opět bude opakovat stejná historická chyba, při které společnost prohraje boj o odluku církve od státu, a tím pádem se vzdá zdravého rozumu a podrobí se diktátu věr v nadpřirozenou modlu přibitou na skřížených prknech.

Polská vláda, která se dostala do rukou ultrakřesťanů, je toho jasným příkladem. Náboženští šílenci postupně mění v Polsku zákony k obrazu svého Boha a zuřivě omezují svobodu slova.

Protest Milana Kohouta v kostele:

A katolické uskupení těch nejukrutnějších vyznavačů zohavené mrtvoly se samozřejmě již historicky spojuje s nejpravicovějšími kapitalistickými elementy takzvané sekulární části společnosti.

Mateusz Piskorski, předseda strany Zmiana, veřejně kritizoval imperialismus západní křesťanské civilizace a podporoval právo na sebeurčení lidu na Krymu a východní Ukrajině, a to prozápadní a proimperialističtí následovníci kultu zohavené mrtvoly neodpouštějí.
Nárok na odpuštění patří jen jim, neb ve „zpovědnici sedí jejich člověk na zadnici“. Většinou značně tučné.

Jsem zvědavý, jestli se teď ozvou bývalí čeští katoličtí disidenti, kteří se tak rozčilovali, když jim za bývalého režimu zavírali spoluvěrce, a postaví se na obranu tohoto jasně politického vězně.



Bohužel stále přicházejí zprávy o dalších uprchlících, kteří se topí ve Středozemním moři, u břehů Itálie či například Kréty. Vlastně je to rok od začátku horké uprchlické krize. Vy jste posledně řekl: „Pomoci jim musíme!“ Nehodil jste hrách o zeď?

Kdy jsem slyšel v české veřejnoprávní televizi rozhovor s předsedou senátu Štěchem, tak jsem si říkal, že přesně sedí do role jednoho z nejvyšších zákonodárců v zemi bez srdce. Zatímco moje žena pláče nad utopenými dětmi uprchlíků, tento chladnokrevný přitroublý vyjednávač zdí kolem Evropy syrově obhajuje Evropu jako pevnost proti komukoliv, kdo by nám sem lezl. Je zákonodárcem krutého sobectví, které chce vzdorovat i těm pár zákonodárcům z evropského parlamentu, kteří mají ještě snahu pomoci zoufalým uprchlíkům z válek a přírodních katastrof námi způsobených. Dokonce se tento omezenec chlubil tím, že vždy na půdě Evropského parlamentu zásadně protestuje proti jakýmkoliv kvótám na přijímání uprchlíků a že je správné, že sem do Čechie prostě žádné přistěhovalce nechceme.

Úplně mě bolí srdce nad současnou mravností představitelů této země. Připadá mi, že by opravdu mohli dohnat hordy xenofobních lidí až k tomu, že by chladnokrevně střílely přicházející vysílené děti z kulometných hnízd umístěných na zdi, kterou si zřejmě Evropa po vzoru Izraele chystá postavit?
Ostatně mohu napojit na vaši otázku vzpomínkou na moji performanci právě u té izraelské zdi, kdy jsem na ni po celé hodiny házel hrách jako metaforu nekonečné blbosti, kdy si myslíme, že nás zdi ochrání. Viz fotografie:

Jako kdyby se Rakušané lekli prezidentských voleb. Nově ustavená vláda uvažuje o návrhu, že by každý, kdo se do Evropy dostane ilegálně, neměl nárok na azyl. Čekatele na azyl by „po australsku“ nechávala na řeckých či italských ostrovech. Co k takové proměně říci?

Ach, Rakousko-Uhersko mě nepřekvapuje, vždyť je to naše bratrská zaprděná zemička.

Ostatně si pamatuji na své osobní zážitky, když jsem byl v rakouském uprchlickém táboře a jednoho dne zrána jsem se dopotácel se strašnou angínou k místnímu vesnickému doktorovi. Čekárna byla plná pacientů. I usedl jsem a v malátné horečce čekal, až přijdu na řadu. Z ordinace vyšla sestra a zeptala se mě na jméno a co chci. Lámanou němčinou jsem jí před všemi čekajícími řekl o svých problémech doprovázených vysokou horečkou. Sestra pak postupně zvala všechny, co přišli přede mnou, a k mému údivu i ty, co přicházeli postupně po mně. Až těsně před uzavřením ordinace k večeru si mě místní vesnický doktor pozval a zběžně a s nasraným výrazem v obličeji mi dal recepis na antibiotika. Možná se to zdá jako nepodstatný zážitek, ale tenkrát mě to utvrdilo v tom, že místní vesničtí lidé nenáviděli uprchlíky a kde mohli, tam jim to dávali najevo.

V lágru pracovala jakási česká kuchařka, která mi vždy při výdeji jídla nezapomněla zdůraznit, že ona od roku 1968, kdy emigrovala její rodina  do Rakouska, nikdy neobdržela ani šilink na jakýchkoli podporách od vlády. Byla z ní cítit celoživotní zatrpklost a obava, že by ji okolní vesnická komunita xenofobů mohla okamžitě vyloučit ze svých rakouskovlasteneckých řad, kdyby jim něco „ujídala“. Proto je mně Evropa se svými národními uměle vytvořenými celky značně odporná. Jsou to party vlastenců, kteří své vlastenectví stavějí na ukrutném sobectví a sebestředné škudlivosti.

Ruku na srdce, statistiky uplatnitelnosti imigrantů z Afriky či Blízkého východu nejsou povzbudivé. Ve Švédsku jsou dokonce tristní. A i co se týče dalších generací dříve usídlených imigrantů, sčítá Evropa problémy. Čím to podle vás je?

O jaké uplatnitelnosti hovoříte? Myslíte uplatnitelnosti na kolektivním vykrádání zemí zbytku světa? Uplatnitelnost na parazitismu, který Evropa vždy uplatňovala na zbytku světa a prosazovala a prosazuje si ho pomocí ukrutných masakrů lidí ve svých koloniích a sférách zájmů? Hovoříte o uplatnitelnosti ve vojenském průmyslu, ze kterého všichni tyjeme a bezohledně prodáváme své zbraně do všemožných válek v Africe, Středním východě, Asii a tak dále? Mluvíte o sobeckém průmyslu, který v drtivé míře vlastníme a který produkuje bezhlavě miliardy aut a dalších nepotřebných věcí, a tím podporuje zánik celého ekosystému na zeměkouli?

Lidé z námi vyžíraných zemí vždy měli a mají daleko víc instinktem podloženého rozumu, který jim říkal, že musejí žít v souladu s přírodou a spokojit se jen se základními věcmi k životu.

Ba právě naopak. Jejich neuplatnitelnost v naší idiotské zaslepené konzumní kapitalistické ekonomice nám může pomoci si uvědomit, jací trotlové jsme a že bychom už konečně měli utnout naši cestu do společné záhuby.

Proto mám rád většinu Romů žijících v Evropě, neb nám vždy připomínali, že můžou být i jiné hodnoty v našem tupém způsobu života.
Pojďme po vzoru Romů vynést židle z našich domovů a umístit je po ulicích měst a pojďme se na chvíli posadit se svými sousedy a jen tak si povídat a veselit se a nikam se slepě nehnat.

Ostatně si vzpomínám na krásný večer s jedním Native Američanem (námi arogantně nazývaným indiánem, neb si ta chamtivá svině Kolumbus myslel, že přistál v Indii), kdy jsem se pořád koukal na své hodinky, až se mě tento úžasně inteligentní člověk zeptal: „Bílý muži, je čas mít hlad?“

Mimochodem... Jste Evropan? Co cítíte k Evropské unii?

Jsem levicový anarchistický internacionalista a světoobčan. Nechci se řadit do žádných států, národů a podobných svinstev, které nás stavějí jeden proti druhému. Evropská unie je jen vychytralou unií jednotlivých sobeckých „národů“, které si chtějí společně zajistit přežití jejich segregačního sobectví do budoucna.

Ale přitom jim nepřipadá divné a skandální, že se celé hordy evropských uprchlíků valí žít do zemí třetího světa, aby tam ještě více zúročily své na zbytku světa nakradené peníze. Ostatně nebylo by logické, kdyby měly všechny peníze světa stejnou hodnotu a každý by byl placen stejně za stejně kvalitní práci?

O tom píše nádhernou a pravdivou esej Andre Vltcheck, můj soudruh v boji proti shnilému Západu. Viz ZDE.

Je něco, co byste čtenářům rád sdělil a „nenacpalo“ se to do položených otázek?

Vždy, když se omylem dostanu do nějakého chrámu západní kultury nazývaného nákupní středisko, tak si říkám, že asi patřím na jinou planetu a jsem zde jen nedopatřením.

Ostatně mně to dávají najevo i umělé tváře naší nejdokonalejší bílé civilizace, jen se podívejte:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…