Jančuro, jste prase! Napsal Štěpánek dopravnímu bossovi

17.06.2016 18:25

Poté, co majitel firmy Student Agency Radim Jančura zveřejnil svou reklamu na autobusech, která naráží na současný postup sociální demokracie při reorganizaci policie, zareagovali bývalý politik ODS Petr Štěpánek i Jakub Janda z think-tanku Evropské hodnoty. A servítky si zrovna nebrali.

Jančuro, jste prase! Napsal Štěpánek dopravnímu bossovi
Foto: Archiv P. Štěpánka
Popisek: Petr Štěpánek

„Gratuluju Agrofertu ke skvělému spoluhráči. Obdivovatel ‚vůdcovské demokracie‘, který zveřejňuje telefonní čísla premiéra a ministra vnitra. Lepší už to nebude. Jen víc na necivilizovaný Východ,“ podotkl Janda a zveřejnil snímek Jančury s předsedou strany Ľudová strana Naše Slovensko Marianem Kotlebou.

„Pan Jančura nás estébáckou babišovskou reklamou na svých autobusech vyzývá, že prý máme něco slušně napsat panu Chovancovi. Já panu Chovancovi nic psát nechci, ale mám potřebu napsat něco slušně panu Jančurovi,“ uvedl Štěpánek. Následný vzkaz je podle něj fakt hodně slušný. „Pane Jančuro, jste bezcharakterní prase,“ dodal Štěpánek.

Jančura dnes zveřejnil své polepy na zadních stěnách autobusů, na nichž ministra vnitra Milana Chovance (ČSSD) nazývá Langerem II. Naráží tak na exministra vnitra Ivana Langera, který před lety zrušil finanční policii. Chovanec totiž nyní podepsal reorganizaci policie, při níž dva elitní útvary budou sloučeny v jeden. Jančura na polepech mimo jiné také zveřejnil telefonní čísla ministra vnitra a premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) a vyzval, aby je lidé kontaktovali se svými dotazy. Více se můžete dočíst ZDE.

Celý příspěvek Jakuba Jandy:

Gratuluju Agrofertu ke skvělému spoluhráči.

Obdivovatel "vůdcovské demokracie", který zveřejňuje telefonní čísla premiéra a ministra vnitra.

Lepší už to nebude.

Jen víc na necivilizovaný Východ.

Celý příspěvek Petra Štěpánka:

Pan Jančura nás estébáckou babišovskou reklamou na svých autobusech vyzývá, že prý máme něco (slušně) napsat panu Chovancovi. Já panu Chovancovi nic psát nechci, ale mám potřebu napsat něco (slušně) panu Jančurovi: Pane Jančuro, jste bezcharakterní prase! (A to jsem fakt hodně slušný.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…