Je tohle vůbec možné? Zpráva o Jiřím Kajínkovi

19.07.2018 11:37

Tvář amnestovaného doživotně odsouzeného Jiřího Kajínka zdobí web mimosoudní.cz, jenž je určen pro mimosoudní vymáhání. Na web upozornil investigativní reportér Jaroslav Kmenta.

Je tohle vůbec možné? Zpráva o Jiřím Kajínkovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Kajínek

„Marketingové využití vraha Kajínka na zastrašování lidí při vymáhání pochybných pohledávek: http://www.mimosoudni.cz,“ všímá si advokát Petr Němec na Twitteru. 

Jeho tweet následně komentuje Jaroslav Kmenta. „Jak prezident zlegalizoval byznys se strachem...“ poukazuje Kmenta na Kajínka.

„Jsme institucí, která se stará o vymáhání pohledávek věřitelů od dlužníků bez nutnosti absolvování soudního řízení. Používáme osvědčené metody řídící se platnou legislativou České republiky. Věřiteli mohou být jak fyzické, tak právnické osoby, které preferují uhrazení svých pohledávek bez delší časové prodlevy a bez nutnosti výkonu administrativních a finančně nákladných činností souvisejících při absolvování soudního řízení v České republice,“ píše se k práci společnosti na webu mimosoudní.cz.

Anketa

Co si myslíte o Robertu Šlachtovi?

11%
hlasovalo: 6103 lidí

Společnost se pak chlubí také tím, že předchozí měsíc pomohla věřitelům získat zpět 2 334 220 Kč mimosoudní cestou. 

Zároveň také ubezpečuje, že se řídí metodami a procesy dle platné legislativy České republiky a plně respektuje jejich znění. „Zároveň pracujeme diskrétně, abychom vás jakožto věřitele během mimosoudního vymáhání ochránili před jakýmkoliv kontaktem ze strany dlužníka,“ dodává společnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dycky Most! Ale bez Penny Marketu. Ten špatně dopadl

11:10 Dycky Most! Ale bez Penny Marketu. Ten špatně dopadl

Dycky Most! Tahle hláška z legendárního seriálu o životě v severočeském městě evidentně neplatí pro …