Jsem Danuše, jasně, že jsem mladá a pohledná... Není to fake

16.02.2024 12:20

Někdejší prezidentská kandidátka a dnes uchazečka o post europoslankyně v barvách hnutí STAN se opět rozhodla promluvit k veřejnosti. A dopředu upozornila, že její video obsahuje sarkasmus. Poté připomněla světu, jak se jmenuje, že je „mladá a pohledná“.

Jsem Danuše, jasně, že jsem mladá a pohledná... Není to fake
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Danuše Nerudová

Je znát, že rok 2024 bude rokem volebním a že v něm proběhnou nejen volby do části Senátu, ale také do krajů a do Evropského parlamentu. Předseda STAN Vít Rakušan, stávající ministr vnitra, nejprve natočil video, ve kterém světu sdělil, „že to Fialovi řekne“, že je čas dělat politiku, která nebude při zdi. A vyrazil do voličských bašt hnutí ANO, jako je Sokolov či Most, debatovat s občany.

Do Mostu přijela Rakušana podpořit i kandidátka STAN do voleb do Evropského parlamentu Danuše Nerudová. A vedle podpory Víta Rakušana se rozhodla promluvit k lidem i na sociálních sítích.

„Jsem Danuše Nerudová. Jasně, že jsem mladá a pohledná,“ začala na videu uveřejněném na sociální síti X – dříve Twitter, v němž se rozhodla podpořit mladé lidi.

Viděla jsem několik videí od mladých lidí s tímto TikTok trendem a taky bohužel řadu negativních reakcí, které od mnohých schytali. Chtěla bych vás, mladé, touto cestou podpořit. Nenechte se odradit. Zajímejte se o tuhle zemi. Vaši aktivitu potřebujeme jako sůl!“ zdůraznila též hned v úvodu.

A poté pokračovala.

 „Jsem Danuše Nerudová a jasně, že mě baví odpovídat na twitteru. Jsem Danuše Nerudová a jasně, že jsem pořád pod drobnohledem, co si právě vezmu na sebe. A jasně, že mě všichni říkají, že se cpu do politiky, ale raději mám být doma, jinak budu špatná máma. Jsem Danuše Nerudová a jasně, že kandiduju do Evropského parlamentu.“

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Takhle praštěnou ženskou u nás na vsi nemáme ani jednu., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseruský medvěd , 16.02.2024 12:41:38
Navíc polovina našich žen je hezčích a ta druhá polovina je chytřejších. A sympatičtější jsou všechny.

|  17 |  0

Další články z rubriky

Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

20:15 Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

„Dnes čelíme dvěma velkým existenčním hrozbám; woke kultuře a imigraci,“ řekl na konzervativní konfe…