Jste idiot, primitiv, magor, otravný hmyz, čelil Andrej Babiš na mítinku svým odpůrcům. A pak do toho nezapomenutelně vstoupila Veronika Žilková

28.09.2017 18:30

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš se na svém mítinku v Praze na náplavce před nadcházejícími sněmovními volbami sešel se svými odpůrci. A dozvěděl se i věci, které se mu úplně nelíbily. Píše to server Forum24.cz.

Jste idiot, primitiv, magor, otravný hmyz, čelil Andrej Babiš na mítinku svým odpůrcům. A pak do toho nezapomenutelně vstoupila Veronika Žilková
Foto: repro ČT
Popisek: Andrej Babiš ve sněmovně

Babiš se podle serveru nejprve snažil odpůrce ze skupiny AUVA ignorovat. Pomáhali mu i lidé z jeho okolí, kteří se snažili svého šéfa od nich dostat. Nakonec spolu promluvili, ale byla to diskuse plná urážek. Tedy, jak poznamenává Forum24.cz, především ze strany Andreje Babiše. 

„Jste otravný jak hmyz. Zkorumpovaný placení agenti Kalouska,“ dozvěděli se mimo jiné odpůrci z úst Babiše. „Na co si hrajete? Vy jstě kdo, vlastně?“ používal Babiš, zjevně rozčílený, i slovenštinu. Odpůrce, jež na místě legitimovala i policie, osočil i z narušování jeho mítinků. A nechybělo ani označení primitivové. 

Původní text ZDE.

„Jste hloupej. Jste hlavní magor. Vy jste těn idiot, který nerozumí ničemu, ja jsem ukázal daňové přiznání. Pozdravujtě Topku, jo, že se těšíme na jejich pět procent. Vy jste najatý zkorumpovaný agent. Chtěl bych, abystě vypadnul,“ zaznělo pak také z úst Babiše směrem k Michalu Voždovi.

Na mítink Babiše doprovázela mimo jiné i manželka ministra obrany Martina Stropnického (ANO), jež se snažila setkání Voždy s Babišem zabránit. Server popisuje, jak Voždu vyzývala k tanci, a když odmítal, opakovala mu: „Nemáte rád Romy, vy nemáte rád Romy.“ A to proto, že hrála kapela romských muzikantů. 

Tancovat s ní nakonec šel, odpůrci to dokumentovali na kameru a za tancující pár pak postavili plakát proti Babišovi. A to Žilkovou rozčílilo, že nešla daleko ani pro jadrnější výraz. „Už jste trapnej, už mě serete,“ měla říci. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové coby osvoboditelé v Evropě končí. Ivan Hoffman o přepisování dějin

17:00 Rusové coby osvoboditelé v Evropě končí. Ivan Hoffman o přepisování dějin

POHLED IVANA HOFFMANA Generace, která zažila druhou světovou válku, vymřela, a s ní se poroučela i h…