K Ivetě Bartošové se vyjádřil i Zeman, avizoval bulvár. A takhle to dopadlo

15.05.2014 7:39

Ke kauze sebevraždy zpěvačky Ivety Bartošové se vyjádřil i prezident Miloš Zeman, hlásá na titulní stránce deník Blesk. Toho podle bulváru zpěvaččina smrt zasáhla tak, že to „hnulo Hradem“. Ze zásadního vyjádření k bulvární kauze nakonec vylezly dvě věty, které prezident řekl jen proto, že se jej na ně novináři při rozhovoru zeptali.

K Ivetě Bartošové se vyjádřil i Zeman, avizoval bulvár. A takhle to dopadlo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Uvnitř listu se pak můžeme dočíst, že tragický osud zpěvačky „hýbe Pražským hradem“. Tyto pohyby mají podobu jednoho vyjádření, které Blesku poskytl prezident Zeman. V rámci rozhovoru, který deníku poskytl, mu novináři položili rovněž otázku na smrt zpěvačky, která v posledních dvou týdnech plní všechny bulvární plátky.

A hlava státu odpověděla: „Ivety Bartošové je mně líto, rozhodně mi ale není líto pana Rychtáře,“ uvedl prezident. Pak svou myšlenku doplnil: „Myslím si, že jí velmi uškodilo okolí, které ji obklopovalo. Srovnejte ji například s Marií Rottrovou nebo Hanou Hegerovou. Byla to skvělá zpěvačka, mohla zpívat také do těch sedmdesáti, osmdesáti let,“ skončilo prezidentovo vyjádření.

Blesk jeho slova interpretuje tak, že excentrický a po zviditelnění prahnoucí vdovec po zpěvačce Josef Rychtář dosáhl zjevného věhlasu, když jeho případ zná i prezident republiky. Dokonce tak, že kauza sebevraždy popové zpěvačky „hýbe Hradem“. Věta o škodlivém okolí zpěvačky je pak líčena jako „tvrdý útok na Rychtáře“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

15:58 „Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

Co říkají lidé o vakcinaci? Jedná se o zločiny na lidskosti? Kdo vyvolal covid? Kdo z toho udělal ce…