Klausův program: Zahájení výstavy, pak koncert

09.04.2012 9:26

Aktivity prezidenta republiky nezastavila ani krize vládní koalice. Už v úterý večer Václav Klaus zahájí další koncert z cyklu Jazz na Hradě ve Španělském sálu Pražského Hradu. Na 83. koncertu se tentokrát divákům představí americký trumpetista a držitel dvou prestižních ocenění Grammy Roy Hargrove se svým Kvintetem.

Klausův program: Zahájení výstavy, pak koncert
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Václav Klaus přednášel na Žofínském fóru

Ještě před hudebním večerem zahájí prezident ve stejný den v 18:00 v Jízdárně Pražského hradu výstavu malíře Jana Koblasy pod názvem „Jan Koblasa – Retrospektiva“, které udělil svoji záštitu.

V úterý 17. 4. 2012 prezident předá na Pražském Hradu Zlatý záchranářský kříž za nejlepší záchranářský čin roku 2011. Slavnostní akt proběhne ve 14. hodin.

V podvečer téhož dne Václav Klaus bude v pražském Autoklubu moderovat seminář „Arabské jaro rok poté – naděje, nebo zklamání?“. Seminář pořádá Centrum pro ekonomiku a politiku. Na akci vystoupí vedoucí Kanceláře prezidenta republiky Jiří Weigl a bezpečnostní analytik Diplomatic Services Ondřej Šlechta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bob

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

10:21 Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

Staří, v ekonomických problémech, nevzdělaní. Takoví jsou dle společného projektu agentury STEM a Če…