Kníže je internetu nejblíže. TOP 09 válcuje konkurenty

05.09.2013 7:23

Předvolební boj už naplno zuří i na internetových sociálních sítích. Neúspěšnější stranou je zatím TOP 09, na druhém místě Česká pirátská stana, s výrazným odstupem následuje ODS a čtvrté je zatím uskupení ANO miliardáře Andreje Babiše. Informoval o tom server Novinky.cz.

Kníže je internetu nejblíže. TOP 09 válcuje konkurenty
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

TOP 09 má nyní na internetu 70 tisíc fanoušků, Piráti 35 tisíc, ODS 28 tisíc, hnutí ANO přes 14 500. Právě hnutí podnikatele Babiše zaznamenalo v posledních dnech asi nejrychlejší růst, minulý týden mělo jen pár tisíc příznivců.

ČSSD má na internetu výrazně méně – jen 9100 fanoušků. Strana práv občanů – zemanovci jich má na webu 8900, Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury 8400. Nejhůře jsou na tom, co se týče internetových příznivců, strany opírající se spíše o voliče dříve narozené. Lidovci jich dle serveru Novinky.cz mají 3900, komunisté pak 3300.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…