Kohout znemožnil Paroubkovi mítink ve Varnsdorfu

10.08.2012 20:55

Předseda Mladých sociálních demokratů Lukáš Kouhout si pro své akce rezervoval ve Varnsdorfu několik míst. Mezi nimi však i náměstí Edvarda Beneše, kde měl v plánu vystoupit v rámci předvolebního mítinku Jiří Paroubek, předseda NS-LEV21.

Kohout znemožnil Paroubkovi mítink ve Varnsdorfu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aktivista Lukáš Kohout na protiromské demonstraci ve Varnsdorfu

Radnice nyní nemá jinou možnost, než Paroubkovi jeho mítink v souladu se shromažďovacím zákonem zakázat, protože jej Kohout předběhl a náměstí si zarezervoval jako první. "Museli by se dohodnout, NS-LEV21 jsem dvakrát kontaktoval, nikdo se neozval, proto jsem to musel zakázat," řekl pro idnes.cz tajemník radnice Lubomír Samuhel.

Kohout prohlásil, že by Paroubkovi přenechal náměstí pouze pod podmínkou, že on by byl organizátorem a Paroubek hostem. „Nikdo se ale neozval, tak má smůlu," dodal.

Na otázku, zda by Kohoutovu podmínku přijal, Paroubek odpověděl: "Vůbec nevím, kdo je pan Kohout a je mi to úplně jedno, to musí zařídit paní tajemnice." Jiný termín ale prý nepřichází v úvahu, neboť má své akce rozplánované po hodinách.

Pokud Kohoutův mítink přiláká takový počet lidí, jako jeho protiromské demonstrace ve Varnsdorfu, bude na místním náměstí klid.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové coby osvoboditelé v Evropě končí. Ivan Hoffman o přepisování dějin

17:00 Rusové coby osvoboditelé v Evropě končí. Ivan Hoffman o přepisování dějin

POHLED IVANA HOFFMANA Generace, která zažila druhou světovou válku, vymřela, a s ní se poroučela i h…