Miloš Zeman dnes navštíví synagogu v Polné i Bosch Diesel Jihlava

25.06.2014 6:15

Prezident Miloš Zeman dnes zahajuje třídenní návštěvu Kraje Vysočina, kde ho očekávají například ve firmě Bosch Diesel Jihlava. Vysočina je posledním regionem, který Zeman dosud v prezidentském úřadu oficiálně nenavštívil. Původně měl na Vysočinu přijet už loni koncem roku, ale kvůli úrazu kolena návštěvu zrušil.

Miloš Zeman dnes navštíví synagogu v Polné i Bosch Diesel Jihlava
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Dnes se Zeman ve firmě Bosch Diesel Jihlava setká s vedením společnosti i se zaměstnanci. V provozu uvidí výrobu válců do čerpadel. V Polné si prohlédne zrekonstruovanou synagogu a rabínský dům. Prezidentova choť Ivana Zemanová v samostatném programu navštíví léčebnu dlouhodobě nemocných v Moravských Budějovicích na Třebíčsku.

Zeman pojede na vysočinu i na dovolenou

Ve čtvrtek čeká prezidenta návštěva Pacova na Pelhřimovsku, diskuse o zemědělství na České zemědělské akademii v Humpolci, prohlídka firmy Žďas ve Žďáru nad Sázavou a setkání s osobnostmi Kraje Vysočina v Novém Městě na Moravě.

V pátek Zeman návštěvu Vysočiny zakončí návštěvou sídla firmy 1. brněnská strojírna ve Velké Bíteši na Žďársku a setkáním s občany Třebíče.

Na Vysočinu se Zeman vrátí už o letošní dovolené. Stráví ji v Novém Veselí na Žďársku, kam se uchýlil po ukončení politické kariéry a žil tam několik let až do svého zvolení prezidentem.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dostat bojeschopné do vlasti.“ Kolář mladší vnímá, co chtějí na Ukrajině. Ale nesedí to k tomu, co řekl otec

9:00 „Dostat bojeschopné do vlasti.“ Kolář mladší vnímá, co chtějí na Ukrajině. Ale nesedí to k tomu, co řekl otec

Už nejde jen chodit okolo horké kaše. Poslanec TOP 09 Ondřej Kolář opět zdvihl téma politiky návratů…