Na internetu se objevil zápis z porady Agrofertu. Mluví o chystaném nátlaku na firmu, kterou hodlal převzít

06.07.2017 11:58

Zápis z porady Agrofertu přinesl server Forum24.cz. „Bez nátlaku to nebude možné,“ píše se tam k zemědělskému družstvu Agro Jevišovice.

Na internetu se objevil zápis z porady Agrofertu. Mluví o chystaném nátlaku na firmu, kterou hodlal převzít
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

Dokument, jenž se objevil díky facebookové skupině Klub okradených, pochází z roku 2010 a má jít o utajený zápis z porady Agrofertu, kdy se mělo projednávat převzetí konkurenční společnosti Agro Jevišovice Bohumíra Rady. Vedení společnosti Agrofert v čele se současným šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem podle všeho chystalo kroky, kterými by velkou společnost svého konkurenta převzali. Cílem bylo, aby je to stálo co nejméně. 

  • Původní text ZDE

Zemědělec Bohumír Rada nemůže dodnes přijít Babišovi na jméno. Když pro něj Rada hledá nějaké označení, říká mu „gauner“. A to není zdaleka jediné nelichotivé označení, které na adresu šéfa hnutí ANO Andreje Babiše používá. Sám o sobě prý šéf ANO tvrdí, že v této zemi ovládá všechno včetně prezidenta republiky Miloše Zemana.

V minulosti byl Rada největším dodavatelem kuřat v této zemi. Jak Babiš sílil v oblasti drůbeže, rozhodoval se Rada, zda s ním bude spolupracovat. Když Babiš stál o spolupráci s Radou, prý ho opíjel rohlíkem, respektive koblihou. Nakonec se rozhodl a rozhodl se špatně. Rozhodl se s Babišem spolupracovat. Tak to vidí on sám. V jednu chvíli byl prý v situaci, kdy si myslel, že mu nezbude nic jiného než spáchat sebevraždu. Nakonec svou společnost Jevišovice prodal právě Agrofertu.

  • Původní text ZDE

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zhrození nad Pavlem: Kdo mu psal projev? Přednesl argumenty proti angažmá ČR v aliancích

20:11 Zhrození nad Pavlem: Kdo mu psal projev? Přednesl argumenty proti angažmá ČR v aliancích

Při pietním aktu na Vítkově podle publicisty a novináře Petra Žantovského prezident Petr Pavel zapom…