Nahá Jana má ještě pikantnější minulost. Příbuzná promluvila

30.11.2013 14:59

Přítelkyně předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga Jana Vopěnková má podle bulváru bouřlivou minulost. Server Blesk.cz o ní přinesl další informace, které zjistil od její tety Ilony Štechmillerové.

Nahá Jana má ještě pikantnější minulost. Příbuzná promluvila
Foto: hns
Popisek: Karel Schwarzenberg a Jana Vopěnková, fotokoláž

„Má to mít po kom. I její máma kdysi klidně udělala striptýz na stole, chlapi jí strkali bankovky za kalhotky,“ okomentovala fotografie své neteře, na nichž provozuje lesbický sex se svou kamarádkou.

Štechmillerová prozradila i pikantní informace o samotném Jany početí. „Máma ji udělala někde v kopřivách za kulturákem. Řekla mi jen, že si nemohla pomoct, připomínal jí Robina Hooda. On se na ně samozřejmě vykašlal,“ vypráví. „Od malička ji rozmazlovali, měla všechno. A tak vždy inklinovala k zajištěným mužům,“ dodává.

Od své matky v Nepomyšli se Vopěnková odstěhovala k babičce do Prahy. A nouzí zde rozhodně netrpí – podle Janiny kamarádky do ní Schwarzenberg jen za dva měsíce, co spolu chodí, investoval už 200 tisíc korun. Například na Slavících, kde byli poprvé veřejně spolu, oslnila večerní róbou z dílny návrhářky Beaty Rajské, kterou pořídila ve vyhlášené Pařížské ulici. „Konkrétní částku neprozradím, ale šaty se pohybovaly v řádech několika desítek tisíc,“ uvedla manažerka butiku Michaela Voňková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…