Nekuřte nám tady tu trávu. Do sídla Pirátů dorazil oslavovat i pomalovaný straník, pózující s jointem

22.10.2017 16:03

Piráti svůj volební úspěch, kdy skončili třetí před SPD Tomia Okamury, oslavili na suchu s internetem. Píše o tom server Aktuálně.cz.

Nekuřte nám tady tu trávu. Do sídla Pirátů dorazil oslavovat i pomalovaný straník, pózující s jointem
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Šéf Pirátské strany Ivan Bartoš

Piráti slavili ve sklepení klubu Uhelna poblíž pražského Anděla, kde mimo jiné příhodně i postavili kapitánský můstek. Co však do jejich sklepení nedoplulo, byl internet. Více než stovka novinářů se tak musela obejít bez připojení, které nezvládalo přenos dat ze živých přenosů a nahrávání fotek.

Piráti byli optimističtí od samého počátku svého příjezdu k Uhelně, kdy tipovali dvojciferné číslo. Kolem Uhelny se pak srocovali lidé s pirátskými kostýmy. Jeden pirát měl dokonce opici na zádech a papouška na ramenou, nechyběl ani pověstný joint. Tohoto muže pak kvůli smradu z trávy vyvedla ochranka.

Původní text ZDE.

Bartoš pak zopakoval, když už bylo jasné, že strana ve sněmovně usedne, že chce být silnou opozicí. Následně se ozval velký potlesk a nechybělo ani políbení manželů Bartošových. „Jste nejlepší pirátská strana,“ křičí Bartoš, zatímco ve štábu běží ukázka z filmu Matrix. 

Šéf Pirátů pak volební úspěch slaví kávou. Čekají ho totiž rozhovory a televizní přenos České televize, kde se setká s dalšími šéfy úspěšných stran.

Ve štábu se podle novinářů objevil i značně bizarní pirát s vytetovaným papouškem na rameni, opicí na zádech a prokletou zlatou mincí na krku. "Vyfoť mě. Ale s tím jointem," požadoval na novinářích.

Právě tohoto Piráta ale po nějaké době vyhnala z centrály ochranka se slovy: „Nekuřte tady tu trávu, smrdí nám to až dolů“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …