Německo: Podřízl své dvouleté dceři krk. Měl vysmahnout tam, odkud přišel, už před pěti lety, ale...

25.10.2017 12:29

Německem otřásá brutální případ zavražděné dvouleté holčičky v Hamburku. Jak píše například deník Bild, dívce podřízl hrdlo její vlastní otec, který přišel do Německa z Pákistánu.

Německo: Podřízl své dvouleté dceři krk. Měl vysmahnout tam, odkud přišel, už před pěti lety, ale...
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Ilegální tábor zvaný "džungle" opouštějí jeho obyvatelé

V přistěhovalecké rodině dle zjištění deníku panovalo dlouhodobě značné napětí. V pondělí večer vše bohužel vyústilo v zavraždění nebohé dvouleté dívky. Její matka, Lubna A., šla toho večera na policii a stěžovala si na násilné chování manžela. Když se ráno vrátila zpět domů, čekal ji hrůzný obrázek. V bytě našla bezvládné tělo své dvouleté dcery, která měla údajně proříznuté hrdlo. Třiatřicetiletý Sohail A., otec dítěte, je na útěku.

Žena utrpěla hluboký šok a je v péči lékařů. Její šestiletý syn z předchozího vztahu byl umístěn k prarodičům. Jak policie uvedla, žena si stěžovala na násilnické chování svého manžela již několikrát v minulosti. Úřady jí však nebyly schopné pomoci. V bytě ve čtvrti Hochparterre mezitím probíhá vyšetřování a policie vyhlásila po třiatřicetiletém pákistánském vrahovi pátrání. Případ však má i další znepokojivé konotace.

Objevují se hlasy, podle kterých bylo možné tragickému vyústění zabránit. Mluvčí místního úřadu pro mládež připouští, že byl s rodinou v úzkém kontaktu. Ovšem stín viny padá i na migrační úřady. Sohail A. na konci roku 2011 požádal v Německu o azyl, ale o měsíc později přišla zamítavá odpověď. V červenci 2012 potom vstoupilo v platnost rozhodnutí o jeho deportaci zpátky do Pákistánu. Není doposud zřejmé, proč se za pět let nepodařilo naplnit právní úkon.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…