Nespokojení lidé vyzývají k revoluci a fyzické likvidaci vlády. Podívejte se

14.06.2013 21:30

Část občanů, která je nespokojena se současnou vládou Petra Nečase, se bouří na sociálních sítích. Jedna z největších protivládních skupin na Facebooku s výmluvným názvem „Stydím se za vládu ČR a chci její demisi“, která vznikla v dubnu 2011, vyzývá dokonce k fyzické likvidaci představitelů naší země.

Nespokojení lidé vyzývají k revoluci a fyzické likvidaci vlády. Podívejte se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na Václavském náměstí v Praze se sešli sympatizanti Holešovské výzvy za účelem svržení Nečasovy vlády

„Nečas je ten nejubožejší člověk, kterého kdy ČR mohla mít. Lidi na co čekáte, pojďte je vymlátit!“ vyzývá skupina. Tento status, obsahující pravopisnou chybu, si záhy získal značnou podporu mezi členy skupiny, kterých je přes 28 tisíc.

Z komentářů uživatelů, kteří měli potřebu se k výzvě vyjádřit, běhá mráz po zádech. Uživatel, který se skrývá za fiktivní identitu, vyzývá k defenestraci, jiný zase k revoluci. Mnoho hlasů uráží vlastní národ kvůli jeho pasivitě. Vulgarita dostatečně vypovídá o úrovni těchto lidí.

Petr Hájek: Je to pokus o puč v přímém přenosu

Petr Hájek ve svém internetovém magazínu Protiproud.cz označuje manévry z posledních hodin za frašku, ze které se stal thriller. Jsme svědky pokusu o puč v přímém přenosu. Hájek naznačuje, že vše souvisí s nejvyšší pražskou státní zástupkyní Bradáčovou, nejvyšším státním zástupcem Zemanem a zájmy USA v České republice.

„Za nimi v přítmí stojí ti, které nikdy neuvidíme: zámořští zájemci o dostavbu Temelína a jejich výkonné tajné služby. Vše nicméně nasvědčuje tomu, že celá kauza byla spuštěna překotně. Spouštěcím mechanismem měla být návštěva Petra Nečase v Moskvě a jeho relativně seriózní jednání s ruskými partnery,“ píše Hájek na svém webu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…