Nové Události se spustí od dubna. Moderátoři budou hlásit z virtuálního studia

21.03.2012 12:25

Česká televize představí na apríla nové Události. Moderovat je bude Marcela Augustová a doplňovat ji ve studiu bude Jakub Železný coby moderátor-reportér. Vysílání bude trvat 48 minut.

Nové Události se spustí od dubna. Moderátoři budou hlásit z virtuálního studia
Foto: ct.cz
Popisek: Logo České televize

Před Událostmi se diváci dozví krátké informace o počasí. Poté začne 48minutová relace, o víkendu o tři minuty kratší. Po Událostech začnou Branky body vteřiny. Ve všední dny budou trvat osm minut a o víkendu budou o čtyři minuty delší. Sportovním vysíláním prvního dubna provede Barbora Černošková.

V Událostech se budou střídat Jolana Voldánová, Marcela Augustová, Aneta Savarová a Jakub Železný. Nové moderátorské tváře vybírala ČT na koncem minulého roku.

Ve stoje z virtuálního studia

Zpravodajskou relaci bude nově uvádět jen jeden moderátor. Události bude hlásit ve stoje z virtuálního studia. Jeho komentář bude ilustrovat obrazový doprovod na zelených stěnách studia.

K změnám ve zpravodajství došlo kvůli odlivu diváků. Události se dlouhodobě propadaly ve sledovanosti a posledním impulsem bylo, když je předehnala i TV Prima. Na nové podobě se začalo pracovat od příchodu Zdeňka Šámala do vedení zpravodajství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor:

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…