Novinka. ČSSD na Vysočině píšou program voliči

04.08.2012 22:22

Vtáhnout své voliče do aktuálního dění se pokouší kraj Vysočina a vládnoucí ČSSD. Pomocí internetu apeluje na všechny občany, aby napsali, co by chtěli, potřebovali, anebo ocenili změnit.

Novinka. ČSSD na Vysočině píšou program voliči
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka

"Lidem, kteří žijí na Vysočině, na své domovině záleží," tvrdí v krátkém textu ČSSD. Sociální demokracie se o tom prý přesvědčila prostřednictvím předvolební akce: Buďte u toho a napište s ČSSD volební program.

Lidé podle zástupců soc. dem. v kraji tuto pobídku vyslyšeli a svými četnými připomínkami doplnili návrh volebního programu. V průběhu dvou měsíců zaslala buď poštou nebo e-mailem veřejnost stovky návrhů a podnětů.

"Výsledkem je váš volební program, tedy všech lidí, kterým na Vysočině záleží. Se stejnými ambicemi ostatně vstupuje do předvolební kampaně ČSSD," uvedla sociální demokracie Vysočina na svém oficiálním profilu na Facebooku.

Hejtman kraje Jiří Běhounek kromě toho na oficiálním webu strany nabádá: "Čas voleb do zastupitelstev krajů se nezadržitelně blíží. V termínu 12. a 13. října svými hlasy rozhodnete o jejich dalším směřování v příštích čtyřech letech. V dalším volebním období se tedy bude rozhodovat o budoucnosti našeho kraje. Proto vám předkládáme nabídku jistoty a naděje pro Vysočinu a věříme, že se nad ní zamyslíte a přijdete volit. V případě, že se moci v kraji ujmou pravicové strany, čeká vás šok. Rozdíly mezi uvážlivým rozhodováním z pohledu potřeb obyvatel, které se nám v průběhu čtyř let, kdy vedeme Kraj Vysočina, osvědčilo a naopak tvrdošíjně prosazovanými škrty pravice demonstrujeme na příbězích, jejichž dalšími aktéry se může stát každý z nás. Nedovolte si vzít Vysočinu!"

Dodejme, že sociální demokracie na Vysočině je prozatím jasným vítězem voleb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…