ODSák Zahradil si utahuje z Gazdíka: V Suché Lozi si pletou města

14.08.2013 8:26

Europoslanec Jan Zahradil (ODS) zkritizoval strategii TOP 09 a Starostů a nezávislých pro sněmovní volby, jak ji představil šéf poslaneckého klubu Petr Gazdík. Ten vysvětlil, že strany hodlají kampaň postavit na boji proti nastupující levici, moci prezidenta Miloše Zemana a orientaci na Rusko.

ODSák Zahradil si utahuje z Gazdíka: V Suché Lozi si pletou města
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zasedala Výkonná rada ODS. Z tváří zúčastněných bylo cítit zmar z prohraných voleb

"Jsme připraveni jít společně do boje proti tomu systému, který se tu nastavuje, proti levici, proti hlavní moci Miloše Zemana a proti orientaci na Rusko," popsal serveru iDnes.cz Gazdík s přesvědčením, že jsou jedinou stranou, která je toho schopna. "Zůstali jsme v tom takřka sami. ODS trpí vnitřními rozpory a bojem a jiná relevantní pravicová strana tady není," prohlásil.

To ovšem europoslanec za občanskou demokracii Jan Zahradil zkritizoval na svém facebookovém profilu. Svůj komentář začal povzdechem: "OMG, pro změnu zase Gazdík teď bojuje proti orientaci Miloše Zemana na Rusko." OMG je přitom anglická zkratka pro "Oh my God", což přeloženo do češtiny znamená "Ach, můj bože".

Boj proti Zemanovi?

Boj proti Zemanově orientaci na Rusko podle Zahradila nedává smysl. "Toho Zemana, který s Barrosem vyvěsil na Hradě vlajku EU. Toho Zemana, který tady do pěti let chce zavést euro. Toho Zemana, který se prohlašuje za eurofederalistu, kudy chodí," píše pro upřesnění.

"V Suché Lozi si buď pletou světové strany nebo hlavní města," uzavírá europoslanec s narážkou přímo na Petra Gazdíka, který ve zmíněné obci zastával funkci starosty.

Co přesně napsal europoslanec Zahradil na svůj Facebook:

OMG, pro změnu zase Gazdík teď bojuje proti orientaci Miloše Zemana na Rusko. Toho Zemana, který s Barrosem vyvěsil na Hradě vlajku EU. Toho Zemana, který tady do pěti let chce zavést euro. Toho Zemana, který se prohlašuje za eurofederalistu, kudy chodí. V Suché Lozi si buď pletou světové strany nebo hlavní města.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …