Obeznámený zdroj z Washingtonu: Chtějí za každou cenu rozpoutat válku. Jako Hitler v roce 1939

29.07.2017 18:39

Analytik P. C. Roberts tvrdí, že Spojené státy se dnes chovají stejně jako Adolf Hitler v roce 1939 a v podstatě se chystají rozpoutat další velkou válku. Tentokrát s Ruskem.

Obeznámený zdroj z Washingtonu: Chtějí za každou cenu rozpoutat válku. Jako Hitler v roce 1939
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Server Vaše věc.cz přinesl překlad komentáře někdejšího poradce amerického prezidenta Ronalda Reagana P. C. Robertse, který tvrdí, že Spojené státy se ženou do další války. Tentokrát jde o válku proti Rusku. Kdo Robertsovu tvrzení nevěří, má se prý podívat, jakou většinou schválili američtí zákonodárci nové sankce proti Rusku. Pokud snad kdokoli v Kremlu věřil, že vztahy mezi oběma jadernými velmocemi lze urovnat, teď musel pochopit, že věřil marně.

„Bezohledné a nezodpovědné rozhodnutí amerického Kongresu zcela jasně dokládá, že Washington si s rozmyslem vybral konflikt s Ruskem jako hlavní prvek své zahraniční politiky. Což ruské vládě už snad konečně dopomůže k poznání, že její milovaná iluze o tom, že dohoda s Washingtonem je přece jen možná, byla omylem. Jak už jsem napsal nesčetněkrát, jediná dohoda, ke které může Rusko ve vztahu k USA dospět, je dát ruce nahoru a přijmout neomezenou americkou nadvládu nad světem jako fakt,“ píše v komentáři Roberts.

Celý komentář naleznete zde

Své válečné snahy se Spojené státy snaží zakrýt tvrzením o ruských hackerech, kteří údajně ovlivnili americké prezidentské volby. Roberts má za to, že důkaz o počínání ruských hackerů neexistuje, ale americké zákonodárce to netrápí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…