Okamura představil své koně. Tady jsou

21.06.2013 12:40

Tomio Okamura zaslal ParlamentnímListům.cz informace o osobnostech hnutí Úsvit přímé demokracie, které budou v jednotlivých krajích koordinovat předvolební činnost hnutí a také jej reprezentovat. Jsou mezi nimi například novinářka Lorencová nebo syn Karla Černocha.

Okamura představil své koně. Tady jsou
Foto: Daniela Černá
Popisek: Tomio Okamura

Tomio Okamura zdůrazňuje, že jsou šestou parlamentní stranou, která je navíc zastoupená jak v Poslanecké sněmovně Radimem Fialou, tak Tomiem Okamurou v Senátu. „Doufáme proto, že nás přestanou ignorovat agentury pro výzkum veřejného mínění. My jsme si nechali v květnu udělat průzkum, který mimo jiné obsahoval i volební preference našeho hnutí, a jsme zvědaví, nakolik se oficiální průzkumy trefí,“ píše Tomio Okamura.

Tomio Okamura nechce prozrazovat konkrétní čísla, která z průzkumů vzešla, ale do svého prohlášení napsal: „Pokud jde o naše preference, byli jsme z čísel mírně řečeno hodně šokovaní. Nebudu prozrazovat konkrétní čísla, ale kdyby se prognóza naplnila jen z poloviny, tak máme stále šanci dokonce vyhrát volby.“

Ve vězení se sejde velmi mnoho současných i minulých ministrů

Okamura tako v tiskové zprávě vyzývá své přátele ve sněmovně, kteří dosud váhali, aby se k hnutí Úsvit přímé demokracie připojili. „Přátelé, nekompromitujte se už dál podporou několika mocichtivých gaunerů. Popravdě řečeno je to také politicky neprozíravé. V příštích týdnech se počet skandálů a odhalených zločinů jen znásobí,“ myslí si Okamura.

„Policie a státní zástupci zcela evidentně ztratili ostych a současnou kauzou stíhání politiků v nejvyšších mocenských patrech nekončí. Naopak, tohle berme jako první výstřel z Aurory. Znamená to, že při troše dobré práce se ve vězení sejde velmi mnoho současných i minulých ministrů, premiérů či předsedů politických stran. A to TOP 09 počínaje a ČSSD konče,“ píše Tomio Okamura.

Osobnosti hnutí

Tomio Okamura představil ve své zprávě pět sobností, které budou Úsvit reprezentovat, organizovat činnost v jednotlivých krajích a dělat přípravu pro volby do Poslanecké sněmovny.

Garantem pro Moravskoslezský kraj je Jana Lorencová, renomovaná investigativní novinářka, která kromě jiného stojí za odhalením kauzy lehkých topných olejů.

Poslanec Radim Fiala se bude starat o kraj Olomoucký. Radim Fiala díky preferenčním hlasům občanů přeskákal v minulých volbách lídra ODS Ivana Langera.

Pardubický kraj bude mít na starosti Marek Černoch, dopravní pilot, skvělý muzikant, syn legendárního zpěváka Karla Černocha, bývalý ředitel hudebního rádia a manažer mnoha firem.

Georgi Bidenko, úspěšný manažer rodinné firmy s miliardovými obraty – bez jediné státní zakázky - bude mít na starosti Středočeský kraj. Georgi Bidenko má tatínka z Bulharska a maminku Češku a celý život žil v České republice.

Ústecký kraj si vzal na starost Jaroslav Novák, investigativní novinář, spisovatel a kromě mnoha jiného autor prvního českého filmu se světovou hudební špičkou - legendární skupinou Nazareth.

Zlínský kraj a i celou Českou republiku bude mít na starosti Tomio Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…