Oslavy státního svátku narušil známý taxikář. Najel autem do vojáků

28.10.2014 15:15

Oslavy 28. října na pražském Vítkově narušil incident, kdy známý taxikář Zdeněk Ponert najel vozem do vojáků. Informoval o tom server iDnes.cz ve své pražské mutaci s tím, že policisté případ vyšetřují pro podezření z násilí proti úřední osobě.

Oslavy státního svátku narušil známý taxikář. Najel autem do vojáků
Foto: Archiv
Popisek: Taxi

„Řidič vozu taxi najel do vojáků. V tuto chvíli vše ještě prověřujeme a nemám tak bližší informace, mimo toho, že je muž podezřelý z násilí vůči úřední osobě, a vozidlo, kterým najel na ozbrojenou stráž, bylo zajištěno policií,“ řekla serveru mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Podle informací serveru byl za volantem Škody Superb známý taxikář Zdeněk Ponert. Při příjezdu na Vítkov zřejmě projel dvě stanoviště, kde ozbrojená stráž vojáků hlídala příjezd k pomníku v průběhu slavnostního aktu a na třetím stanovišti pak na vojáky najel. Jeden z vojáků utrpěl lehké zranění ruky a byl převezen do vojenské nemocnice v pražských Střešovicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

4:44 Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

Prvenství v rámci všech členských zemí Evropské unie si vydobyla za druhé pololetí minulého roku Čes…