Pane Zaorálku, pojedete i pro syny paní Michalákové? Aktivistka se ostře pustila do ministra, který triumfálně přivezl odsouzence ze Súdánu

27.02.2017 20:23

Aktivistka a členka Svobodných Jordanka Jirásková, která se proslavila např. tím, že nepustila sednout šéfa Zelených Matěje Stropnického u soudního jednání, o sobě dává znovu vědět. Tentokrát se ozvala kvůli Čechovi, jenž byl osvobozen v Súdánu. Velmi ostře.

Pane Zaorálku, pojedete i pro syny paní Michalákové? Aktivistka se ostře pustila do ministra, který triumfálně přivezl odsouzence ze Súdánu
Foto: wikipedia
Popisek: Norská vlajka

Jordanka Jirásková (Svobodní) upoutala pozornost veřejnosti, když na jednání soudu o nošení muslimského šátku na střední zdravotnické škole v Praze odmítla pustit sednout šéfa Strany zelených Matěje Stropnického. Video, na kterém se Stropnický dožaduje místa k sezení, „protože jde zítra do televize“, kolovalo dlouhou dobu po internetu. Stropnický si o sobě mohl přečíst také nejeden vtip. Uživatelé si z předsedy Zelených tropili žerty na sociálních sítích.

Kromě toho Jordanka Jirásková sleduje také kauzu Evy Michalákové a jejích dvou synů v Norsku. A právě kvůli této ženě se členka Svobodných velmi rozzlobila. Proč český stát pomohl panu Petru Jaškovi na cestě ze Súdánu, ale Evu Michalákovou ponechává jejímu zlému osudu, ptá se.

Tak vážení, prezident Súdánu je mezinárodně stíhaný zločinec...

„Eva Michaláková se prý také zachovala nezodpovědně, když odjela do Norska a dovolila si tu nehoráznost – mít tam děti...,“ začala zostra členka Svobodných na sociální síti Facebook.

TÉMATU VĚNOVALA JIRÁSKOVÁ CELÝ PŘÍSPĚVEK NA BLOGU

„Tak vážení, prezident Súdánu je mezinárodně stíhaný zločinec obviněný z genocidy. Na webu ministerstva zahraničí navíc naleznete varování a doporučení do určitých míst vůbec nejezdit (v těchto místech byl právě P. Jašek). Takže pan Jašek věděl, do čeho jde. V tom byl oproti Evě Michalákové ve výhodě. Chybí mi na webu MZV varování pro cestování do Norska. Co všechno si rodiče v Norsku smějí a nesmějí ke svým dětem dovolit, aby jim tam nebyly odebrány. Či na koho se nesmějí zamračit. Ideálně vyznačit nejnebezpečnější lokality se zvýšenou koncentrací pomstychtivých, ze zimy frustrovaných, neovladatelných sociálních pracovníků a policistů,“ doporučila politička.

Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD) označil osvobození pana Jaška za velký úspěch české diplomacie a na sociálních sítích je k vidění fotografie unaveného, leč spokojeného ministra zahraničí a ještě spokojenějšího pana Jaška, jenž se radoval z toho, že opustil súdánské vězeňské peklo. Prožil v něm 14 měsíců a za vůbec nejhorší zkušenost označil setkání s radikálními islamisty, kteří ho jako křesťana týrali. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…