Paroubek nadává z dovolené: Náš dům deset milionů nestojí

29.08.2011 7:28

Bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek se na svém webu VašeVěc.cz opět ostře pouští do médií za informace, které si o sobě přečetl. Redaktorka Eva Pospíšilová z časopisu Týden informovala o jeho dovolené a později o nákupu nového domu – a to se mu nelíbilo.

Paroubek nadává z dovolené: Náš dům deset milionů nestojí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek

Paroubek se ohradil proti tvrzení, že jel se svou rodinou nakupovat do Saint-Tropez. Rozhodně by prý na nic podobného neměl peníze. „Nepozoroval jsem, že by dovolená vysokých ústavních činitelů vzbuzovala tak vysokou ostražitost paní redaktorky jako má dovolená. Informace o mých rozsáhlých nákupech v Saint-Tropez Pospíšilové dodal záhadný nejmenovaný zdroj. Mimochodem informace na toto téma se v Týdnu objevila ještě dříve nežli jsem toto městečko vůbec navštívil," zlobí se.

Více k Jiřímu Paroubkovi ZDE 

Informace od Kubiceho? 

V médiích se také objevila zpráva, že Paroubkovi kupují dům ve Velké Chuchli za 10 milionů korun. Paroubek uvádí, že byty zakoupí z peněz, které udrží prodejem bytů, hypotéky a vlastních zdrojů a upřesnil také cenu - 8,5 milionu. „Nezbývá si nicméně v této souvislosti položit několik otázek. Především, odkud bere redaktorka Pospíšilová informace velmi důvěrného charakteru o mé rodině," přemýšlí Paroubek - a zároveň si odpovídá. Souvisí to podle něj s vydáním jeho nové knihy Český Watergate.

„Popisuji tam policejní manévry Kubiceho, Vlase, Hrušky a dalších výtečníků, kteří ovlivnili - jak jsem přesvědčen - volby v roce 2006. Nejprve v červnu volby do sněmovny a na podzim i doplňovací senátní a komunální volby. Ale tihle lidé už určitě chtějí dodržovat platné zákony..."

Čtěte více:
Paroubkovi kupují dům za deset milionů
Rozmluvím mu to, tvrdí Sobotka o Paroubkovi a jeho nové straně
Kubice a Hruška ostře k Paroubkovi. Lže a používá stalinské metody
Nenávist k Paroubkovi se rozplynula. Pátrali jsme po internetu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…