Pohrdáme Ústavou, když si necháváme zabrat naše země. Politik vystoupil proti přistěhovalcům

07.07.2015 16:21

Celostátní předseda hnutí NEZÁVISLÍ František Zwyrtek se na svém Profilu na ParlamentníchListech.cz zamýšlí nad ústavou. "Ústava nám přikazuje chránit naše hodnoty. Vše ostatní je protiústavní," píše Zwyrtek v souvislosti s nelegálními uprchlíky.

Pohrdáme Ústavou, když si necháváme zabrat naše země. Politik vystoupil proti přistěhovalcům
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

"Pohrdáme naší Ústavou? Proč tolerujeme schvalování trestného činu nelegálního překročení hranic? Popřeli by Američané svou Ústavu? Tak proč bychom to probůh měli dělat my a být za naivní intelektuály, kteří podají ruku, aby riskovali její useknutí?" ptá se rozhořčeně Zwyrtek. 

"Abychom uměli říct bez falešného lidumilství a naivního bezbřehého přesvědčení, že překročením hranic přijmou lidé žijící ve středověku náhle evropské zvyky a hodnoty, ti, kteří si neváží žen, je náhle budou vnímat jako sobě rovné (které se obvykle neznásilňují), ti, kteří považují bezvěrce za lidi určené k zabití, protože pak se já spíše dostanu do nebe, je náhle budou milovat, zkrátka že lidé, kteří sem přišli přesvědčeni, že si mohou zabírat naše země, si nebudou zabírat i to, co je v nich..." rozhorlil se Zwyrtek. Podle něj tady tito lidé nemají co dělat, protože už položením svých nohou na naše území páchají trestný čin. "A každý z nás, kdo tvrdí opak, porušuje dle něj zákony této země, protože schvaluje trestný čin a popírá Ústavu ČR.

Podle Zwyrteka ani Evropská unie nás nemůže nutit popřít naši základní právní normu. 

Celý text ZDE.

"Proto ty, kteří chtějí demonstrovat za přijetí uprchlíků a tzv. proti nenávisti, chci napřed upozornit, že schvalují trestný čin a popírají Ústavu České republiky, což je občansky na pováženou," říká s tím, že normální lidé s životní zkušeností sem nechtějí ani uprchlíky černé, ani muslimské. 

"Poučme se z kolébky demokracie - Ameriky. Mezi Mexikem a USA je dnes čtyřmetrový plot. A nemohou si ho vynachválit - protože jinak byli stále pod tíhou náporu lidí odtud. Čím je Evropa méně hodnotná než USA?" ptá se závěrem politik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…