Poslanci řešili kuriózní problém. Někdo nechal v řečništi nakouslého medvídka

13.02.2014 15:49

Poslanci během svého čtvrtečního dopoledního jednání řešili kuriózní problém. Někdo totiž nechal na řečnickém pultíku nakousaného želé medvídka. Ten se postupně rozpouštěl a rozežíral lakovaný povrch pultíku. Kdo ho tam nechal, není dosud jasné, píše iDnes.cz.

Poslanci řešili kuriózní problém. Někdo nechal v řečništi nakouslého medvídka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka v poslanecké sněmovně

Jako první na problém upozornil ministr školství Marcel Chládek. „Upozorňuji, že tady někdo nechal okousaného medvídka," prohlásil. Vedení sněmovny vědělo už předtím, že se na pultíku nachází neznámý předmět, který tam nemá co dělat. Nevědělo ale, o jaký předmět se jedná.

K odstranění vyzývala ČSSD i ODS

„Pane ministře, děkuji, že jste mně objasnil, co to je. My tady na to již drahnou dobu hledíme a netušili jsme, co to je. Děkujeme za vysvětlení a určitě to během přestávky bude odstraněno," odpověděl předseda sněmovny Jan Hamáček.

Do přestávky ale bylo ještě daleko a medvídek se pomalu začal rozpouštět. „Medvídek tady stále leží, ocucaný a už vám rozleptal ten lak tady na stole," postěžoval si po chvíli Chládek. K jeho odstranění vyzvala i Miroslava Němcová. „Teď je mi líto toho medvídka tady, nechce ho už někdo odstranit? Žádám kancelář, ať tady udělají pořádek,“ rozzlobila se. Problém byl však vyřešen až o přestávce. Komu nedojedený medvídek patřil, není jasné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

4:44 Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

Prvenství v rámci všech členských zemí Evropské unie si vydobyla za druhé pololetí minulého roku Čes…