Potěšený Mynář: Že se stanu kancléřem, jsem zjistil až z televize

10.03.2013 13:51

Miloš Zeman v dnešní Partii na televizi Prima prozradil, že jeho kancléřem se stane Vratislav Mynář, předseda Strany práv občanů – zemanovci. „Dověděl jsem se to nyní z televize,“ sdělil Mynář v rozhovoru pro server Lidovky.cz.

Potěšený Mynář: Že se stanu kancléřem, jsem zjistil až z televize
Foto: spoz.cz
Popisek: Vratislav Mynář

 

Jeho případné působení ve funkci kancléře prezidenta republiky už s ním ale Zeman dříve probíral. „Beru to jako další výzvu svého života a věřím, že důvěru pana prezidenta nezklamu. Doufám, že budu nejlepším kancléřem, jaký může být,“ uvedl Mynář s tím, že by lhal, kdyby tvrdil, že ho Zemanovo rozhodnutí nepotěšilo.

Zda opustí post předsedy SPOZ je podle něj ještě předčasné řešit, ale na nastávajícím sjezdu strany už na tuto funkci kandidovat nehodlá. „Musím se nejdříve poradit se členy politické rady a samozřejmě také s panem prezidentem a všemi lidmi, co do toho mají co povídat. Pravdou je, že pokud tu práci chci vykonávat na plný úvazek, což si určitě zaslouží, předpokládám, že skončím,“ oznámil a dodal, že by nerad seděl jedním zadkem na dvou židlích.

S prezidentem se Mynář pro domluvení dalších podrobností sejde v pondělí dopoledne na Hradě.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

12:50 Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

Karel Havlíček se kroutil „jako špína nad kanálem“. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v nedělní Partii na CN…