Potěší fanoušky Vladimira Putina: Nečekaný závěr setkání s hvězdou z USA

20.08.2015 9:20

Bývalý americký světový šampión v boxu a rapper Roy Jones Jr. podle britského deníku The Telegraph v průběhu setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem požádal o ruské občanství. Jones se s Putinem setkal na Krymu, kam přijel na zdejší oslavy coby hudební interpret.

Potěší fanoušky Vladimira Putina: Nečekaný závěr setkání s hvězdou z USA
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin, prezident Ruské federace

Šestačtyřicetiletý Jones se také nad šálkem čaje zeptal nadšeného džudisty Putina, jak se dostal k bojovým sportům. „Bylo by mi tenkrát čtrnáct a rád jsem se pral,“ odpověděl s ironickým pohledem Putin s tím, že původně se zajímal o ruský národní bojový sport Sambo. „Poté jsem však přešel k džudu a už jsem u něj zůstal. Sport obecně pomáhá rozvíjet charakter,“ pokračoval Putin ve vyprávění. Následně se již diskuze stočila k Jonesově touze získat ruské občanství. „Chtěl bych vás požádat o ruské občanství. Zdá se, že všichni tady Roye Jonese Jr. mají rádi a já miluji, když mě lidé mají rádi,“ poznamenal bez jakéhokoli náznaku ironie americký boxer.

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE

„Vaše jméno znají v Rusku všichni sportovní fanoušci a příznivci boxu. Pokud chcete strávit podstatnou část svého života v Rusku, potom vám samozřejmě s radostí vyhovím a ruský pas a občanství zcela jistě obdržíte. Jsem si jistý, že všichni ruští příznivci boxu budou touto zprávou nadšeni,“ cituje britský deník ruského prezidenta a dodává, že Vladimir Putin již v poslední době udělil ruské občanství také francouzskému herci Gérardu Depardieuovi. Schůzka mezi boxerským šampiónem a ruským prezidentem se konala poté, co Putin osobně vyzkoušel v moři u pobřeží Sevastopolu miniponorku. „Vypadal přitom spíš jako záporná figura z Bonda než bývalý důstojník KGB,“ poznamenává britský deník s nadsázkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…