Pražská topka stále krvácí. Zde jsou další jména, která prý odcházejí

02.11.2014 21:25

VÍME PRVNÍ Rozklad pražské TOP 09 prý pokračuje. Během víkendu měli ze Schwarzenbergovy strany vystoupit další zastupitelé, a podle informací ParlamentníchListů.cz chtějí utvořit vlastní klub.

Pražská topka stále krvácí. Zde jsou další jména, která prý odcházejí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Hudeček

V pátek podle informací ze zdrojů blízkých TOP 09 a také z magistrátu vystoupil ze strany zastupitel Milan Růžička. K odchodu se prý chystají i další zastupitelé, například nedávný náměstek primátora Václav Novotný, nebo Lukáš Manhart. O vystoupení má uvažovat i Petr Bříza.

Již dříve stranu opustil primátor Hudeček a Eva Vorlíčková. Spekuluje se, že odpadlíci z TOP 09 budou na magistrátu chtít založit vlastní klub, a možná dokonce založí vlastní stranu. To by ještě více zamíchalo poměry na pražském magistrátu.

TOP 09 skončila v pražských komunálních volbách těsně druhá a získala šestnáct zastupitelů. Poté, co vítězné hnutí ANO rázně odmítlo její nabídky hrozila, že bude velmi tvrdou opozicí. Nový klub vystoupivších zastupitelů by měl být vstřícnější ke koalici.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…