Prezident Zeman zahajuje třídenní návštěvu Ústeckého kraje

03.10.2017 6:20

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Ústeckého kraje. Všechny kraje s výjimkou Prahy už navštívil čtyřikrát, v polovině září zahájil další kolo krajských cest, píše ČTK.

Prezident Zeman zahajuje třídenní návštěvu Ústeckého kraje
Foto: KPR- Hana Brožková
Popisek: Miloš Zeman se zúčastnil akce Sportovní hvězdy dětem 2017, která se tradičně koncem léta koná v areálu tenisového klubu Sparta Praha

Odmítá názory, že by jeho návštěvy regionů byly součástí kampaně před prezidentskými volbami, které se konají v lednu příštího roku a v nichž hodlá opět kandidovat.

V Ústeckém kraji se dnes setká s hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem (KSČM), krajskými zastupiteli, starosty či studenty. V programu nechybí mítinky s občany na náměstích.

Dnes Zeman zavítá do Ústí nad Labem, Bíliny a Mostu, odpoledne se setká se seniory z Ústeckého kraje při příležitosti Dne seniorů. V dalších dnech navštíví prezident ještě Dubí, Chomutov, Žatec či Šluknov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…