Radiožurnál opět proklepne kandidáty do krajských voleb

24.08.2012 20:55

Český rozhlas 1 - Radiožurnál chystá speciální vysílání v rámci blížících se krajských voleb. Od 28. srpna do 8. října bude stejně jako v minulých letech vysílat ze 13 krajů, ve kterých se budou volby konat, debaty se zastupiteli.

Radiožurnál opět proklepne kandidáty do krajských voleb
Foto: rozhlas.cz
Popisek: Logo Českého rozhlasu

Ty si bude Radiožurnál vybírat z lídrů stran a hnutí, které mají reálnou šanci dosadit své favority do zastupitelstva. "Předvolební debaty se stávají tradiční součástí našeho předvolebního vysílání. Chceme nabídnout voličům skutečnou diskusi těch, kteří mají reálnou šanci, že budou ovlivňovat jejich životy v následujících čtyřech letech,“ oznámil v tiskové zprávě Tomáš Pancíř, ředitel Centra zpravodajství ČRo. Moderovat debaty bude jako vždy moderátor Martin Veselovský. „Diváky nebudeme nijak lustrovat a předem vybírat, jsme přesvědčeni, že každý má právo přijít a zeptat se kandidátů na to, co ho zajímá,“ řekl vedoucí projektu předvolebních debat Petr Dudek.

Diváci se tak budou moci zeptat na to, co je zajímá, vysílání bude totiž probíhat za přítomnosti publika. Posluchači se mohou na Speciály Martina Veselovského těšit každé úterý a čtvrtek v 17:00, a to od 28. srpna.  Součástí vysílání budou i videopřenosy, které diváci najdou na stránce zpravy.rozhlas.cz. Před každým rozhlasovým vysíláním proběhne desetiminutový úvod do tématu, který se bude ten den s kandidáty probírat. „Připravili jsme sadu jednotných otázek, na které budou odpovídat zástupci všech kandidujících stran. Volič tak bude moci porovnat jejich odpovědi – a to jak ve vysílání jednotlivých regionálních stanic, tak na webu zprávy.rozhlas.cz,“ dodal Pancíř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…